Friday, February 4, 2011

Adikku masuk Sinar Harian..



Baca..baca..hahaa..glamour sekejap ibu bapa dan adik daku ni..semuanya sebab rusuhan di mesir tu la..


kak de, moga awak selamat kat sana..kalau boleh cepat-cepat la balik malaysia...family kat sini risau..sampai menangis ummi takut keselamatan awak kat sana..


p/s:
-kredit to daku sebab amik pic ni..hahaa..nak jugak tu..
-pic lama ni..tahun 2007

6 comments:

Farra Dhelina said...

nk jugak krdttt..hehe.... smg slmt ye semuanya..

ibu_Arifa said...

sempat lagi tu masuk paper..hihihi.. semoga cepat2 lah reda yer apa yag berlaku kat sana tu.

firahadifa said...

adik i da di airport cairo , nk bertolak ke jeddah , adik u how?? sure da sampai jeddah kot sebab diorang utamakan ladies dulu

Intan said...

Intan pon doakan semoga semuanya dipermudahkan dan selamat sampai ke Malaysia...amin.

ieda said...

alhamdulillah adik x ape2 .. mau x risau mak ayah disini , kalau boleh ke sana selamatkan sendiri sure kita nak pergi kan :)

Ummi Salsabila said...

Hati ibu mana tak risau..semoga slmt sampai le Malaysia...insy

smg tabah dgn ujian dr Allah swt ni