Thursday, February 24, 2011

Nur Amani 4 months old..

 

Sekejap je rasa masa berlalu..hari ni dah 4 bulan Nur Amani bersama dengan daddy,ummi dan kakak eisya..Rindu pulak time amani dalam pantang tu..saat yang indah bersama amani..

Dah 4 bulan,tapi pengalaman bersalin pun tak cite lagi..hihi..baru wat separuh..entah bile nak siap lagi separuh..nak kena habiskan juga la cite tu..wat kenangan..nanti kalau amani dah boleh baca,biar dia tahu macam mana ummi nak keluarkan dia…heheee…bertarung nyawa..

Milestone:

-dah pandai meniarap..

-dah angkat tinggi kepala..

-mulut dah becok..

-asyik nak hisap jari je..

-dah pandai nak suruh dukung je..time kite letak nangis,bila datang nak amik, ketawa..bagus dik..

-sangat murah dengan senyuman..

low_res_IMG_7375

low_res_IMG_7380

  low_res_IMG_7387

low_res_IMG_7401

low_res_IMG_7472

low_res_IMG_7441

IMG_8934

IMG_8922

wajah-wajah Nur Amani..

10 comments:

Intan said...

Suke tgk picca yg 1st tu...comei manjo je dia :D

Jap je kan Fara time berlalu...

miera said...

comeii nyer amani...nie yg buat teringin nak ada baby balik nie..geram tgok..

ibu_Arifa said...

comelllll lah amani :)

lily azliyana @ mama zara said...

alalalala..comeiiiinya amani..1st pic tu paling kite suka...sweet jek die..hihi

yekla..fara lom share lagi citer pengalaman bersalin tuh..teringin gak nk kongsi citer..=p

✿etiey erywan✿ said...

alelele comey... cute! comelnya pic

CiK JuE said...

first time jejak sini..rupanye ade anak2 yang comel rupanye

Ummi Salsabila said...

SUKA PIC YG 1ST..semyuman n jelingan yg mahal! hehe

happy 4month dear!

Farra Dhelina said...

bolat mata dia!!

* kak, bila nk tuka header tuu ;p

mama uzma said...

happy tgk amani membesar ngan sihat..alhamdulillah....

kakyong said...

comelnya rambut cacak2... nanti dah besor lurus ni... ;)