Wednesday, February 9, 2011

Bestnye dapat jumpa ANJE @ MAMABALQIS..blogger terkenal tu..

Salam korang semua...Meh sini cepat..nak cite ni...

Hari tu masa cuti CNY, daku balik kuantan..tanah air ku yang tercinta..ceh,cinta la sgtkan..memula plan nak balik hari rabu,tapi disebabkan banjir,so tunda la ke hari khamis..tak kisah la,janji dapat balik..hati dah gumbira...

So,dengan secara tak sengaja,masa tu layan la fb..sambil menyusukan amani..wei,mak canggihkan sekarang,sambil susu layan fb..hahahaaa..

Mungkin dah jodoh,so dipertemukan la..tak janji apa2 pun..dengan tiba-tiba je...cecepat kata kat daddy eisya,nak g jumpa geng baru..dia kata ok je..


Dengan ini,jom layan gambar lagi best..aku dah kering idea ni..ngerrrr..

hah.ni le 3 beranak yang menunggu sahabat alam maya tu..eisya dah pandai wat peace..masa ni baru lepas makan pizza hut..lapor..memula nak ajak anje,tapi dia dah makan lak..
'sorry ye anje kena tunggu weall makan dulu'


kakak eisya menanti kawan..dia asyik tanya,'friend mana ummi'..


yaa..itu dia..mama balqis @ anje..akhirnya jumpa gak..best jumpa.tapi sekejap sgt..tak dpt nak borak lama..lagipun MIL anje ada sekali..mesti la segan nak borak lelama..hihiii..nak baca n3 anje kat sini ..


tengok la syok berborak..balqis dok dgr je..kuikuikuii


sambil kitaorang borak tu,leh la pulak cik eisya ni posing..dah datang mood la tu..layannnnn


ni lagi..masa ni mesti mood baik punya..eisya tak sihat tu sebenarnya..dia demam,batuk selsema..semua pakej lengkap la..sampai la sekarang batuk tak hilang2 lagi..


yiha...sape ni..tula balqis..yang comel,cute,kecil molek je orangnye..pandai tul posing..tapi ni bukan daku amik..ni curi dari blog anje..sory anje..pinjam jap ye..


ni dak eisya..perasan tak muka eisya merah-merah tu..excema dia dah jadi semula..selalu kalau demam,mesti jadi macam tu..


hah,tu la..dari kawan maya dah jadi kawan betul..best..best..'anje,nanti datang jb kita gather2 lagi ye..' nak tengok balqis posing lagi..opps,sebelum tu,anje kata daku ni slim melim la..daku sukaaaaaaaaaaa ayat tu..heheheeee...


p/s:-adik daku insyaAllah sampai Malaysia hari ni..

9 comments:

shila ariff said...

wah..balik kg mesti le sonok kan..lg pulak cuti yg panjang n free plak tu (tak yah tolak AL)..hehehe..plus plak dapat jumpa kawan baru....

Izan Ishak said...

best tu dpt jumpa ngan anje... anak2 izan pun cam eisya juga, ada masanya jadi eczema merah2 n timbul2 plak~

✿etiey erywan✿ said...

wah... panjang jodoh! memang dah ditakdirkan :)

ibu_umairah said...

jumpa geng yeeee..:;))

ibu_Arifa said...

aku jeles..titik.


hihihihi..

Intan said...

Wah bestnya jumpa lagi geng blogger :)

Pandai tul anak Anje posing, cam model!

P/s: Bila aaa nak turun JB nie?

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

adey...rasa tak puas jumpaan yang kejap kan, tunggu kita turun JB la baru leh jumpaan lama2 sikit..anyway sonot jumpa farra...so cute anak2 fara tu...

Farra Dhelina said...

ye lah kak, mmg dh kurussss

mama tisya said...

best dpt jumpe blogger kn..bila nkjumpe kita plak..:) nextweek kita ada kj kt johor stay kt the zon hotel