Wednesday, February 23, 2011

Terbang Melayang …

low_res_IMG_8971

Kita mulakan dengan slogan ni dulu ye.. Faham!!

 

low_res_IMG_8968

On the way nak tengok layang-layang

 

low_res_IMG_8972

Nama tempat tu ye..

 

low_res_IMG_8974

cik eisya baru bgn tido..no mood..

 

low_res_IMG_8977

adik kena duduk dalam kurungan ‘kangaroo’ sebab kakak dah naik stroller..

 

low_res_IMG_8989

low_res_IMG_9017

low_res_IMG_9043

low_res_IMG_9030

low_res_IMG_9039

tu sebahagian layang-layang yang ada..yang warna merah ngan hijau tu sape punya la terbang..hihiii

 

low_res_IMG_9071

amani pun syok tengok layang-layang..ehh,nampak ke dik..bukan yang terbang tinggi tu ye..ni beli yang kartun hello kitty tu..kakak eisya punya..suka tul amani..tergelak-gelak nengok..

 

IMG_9025

ni perempuan saje nak tunjuk jerawat yang baru tumbuh..hahaa..bangga ekh ada jerawat..ngerrrr

 

tu saje cerita tentang layang-layang..hihi..banyak tul cite tak sempat nak tulis..busy ngan anak-anak ngan keje lagi..ngan keje kat umah lagi..dah nama isteri dan ibukan..itulah keje nye..buka mata keje..keje..keje..hihiiii

 

p/s:

- terjah blog korang semua pun curi-curi..cuma nak komen je kurang sempat..

-eisya sekarang ni under potty training..tapi waktu siang je dulu..

9 comments:

miera said...

banyak nyer layang2...mcm best ja..kt cini klu nak tgok layang2 masa musim org amik padi ja..tak pun pergi kt pantai la..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

woww..bestnya tengok layang2..dulu masa sekolah, selalu ada pertandingan layang2 mcm ni tapi interclass ajer la.maklumlah, sekolah tepi pantai..ehehe

ibu_Arifa said...

huhu..dalila pun suka gak tgk layang2..tp kt sini sikit jer lah org main.

aku pun tgh potty training kan dalila jgk ni..hihihi..good luck to you yer..rajin ler mop lantai/basuh carpet tu :P

lily azliyana @ mama zara said...

ni festival layang2 ker..macam2 bentuk ada ek..unik2 sume..hehehe..nway, suka sgt gmbar amani tgh tergelak2 tuh..comeiiiiii!!!!!

✿etiey erywan✿ said...

wah best. cantik sgt layang2 tuh.. macam2 ada. banyak sgt tengok bloggers kat jb riview ni

Ila said...

wah,kat mana tu ek...eisya,good luck in ur potty training...jeleslah tgk maknya yg slim...hehehe

Intan said...

Amboi bolatnya mata amani nengok layang2 tu Fara :D

Excited betul dia ye!

Ummi Salsabila said...

cantik2 layang.amani mata awak cantik..:)

aufa pun tgh training tak pas2 ni..huhu

Farra Dhelina said...

heheh sape pya lah tu ye kat ats awan tuu..haaaa...