Friday, February 18, 2011

cerita dalam keadaan darurat!!!

 

Tension2…wei,pepagi dah tension ni..hancus mood..tension sebab internet ni mcm &**$%^ je..faham2 jela ye..asyik DC je..ada gak aku tukar yang lain ni..jangan mencabar aku ok..ngerrr..

Okla,kena taip laju2 takut terDC lagi nanti,korang tgk gambar jela ye..

IMG_8825 

IMG_8821

hehe…bagi gambar cool dulu..sejuk skit tekak..masa ni kat Black Canyon..ECM Kuantan..

 

IMG_8828

IMG_8829

IMG_8831

ni lauk set yang untuk 2 orang tu..tukang makannye 3 orang,so order jela set 2 orang,tambah nasi..tu pun,lauk tak habis..yang tukang makan tu semuanya slim je..kih3..

 

IMG_8833

hah,ni makanan untuk sorang..sebab apa dia sorang..sebab badan dia besar skit…ops,ya ampun..larikkkkk..

 

IMG_8813

ni dayang-dayang eisya ye..terima kasih sebab ringankan tugasku..

 

IMG_8826

close up skit muka dayang-dayang eisya..hahahaaa…bagi minum air,takut penat nanti..ngerrr

 

IMG_8817

ni la cik ‘queen’..bagus,wat muka seposen tu..cantik!!!

 

IMG_8819

hahaa..ni la org yang slim2 tu..tak termasuk eisya ok..hahahaa…

 

IMG_8832

wei, sebelum makan baca doa dulu ye..nanti kena tegur ngan budak kecik ni..malu tau..heheee

 

IMG_8815

sian amani..mengintai je..duk dalam kurungan..

 

ok..ok..cepat..dah dua kali DC ni..aku dah tahap max geram ni!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

p/s:

-tajuk darurat tu..sejak sekejap leh kuar,sekejap tak leh kuar..hahahaaa..

-tu gambar masa kat kuantan..

9 comments:

shila ariff said...

wah..aku tertarik ngn gelas berbentuk kaki tu??..bentuk kaki kan??..weh, aku tak sempat jumpa ko, pasal 3 hari takde kat kuantan..

p/s:nnti le ada masa n pnjg umur, kita jumpa ye...

MaMa3H said...

wah....buat terliur nie...first time tgk kelas bentuk kaki tu...:)

Zue AnnaLeeya said...

pandai eisya baca doa mkn yer... airel pon gitu... klu nak mkn mesti nak baca doa dlu... klu tak mesti marah punyer... hehehe...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantiknye Gelas tu..
Pandai Eisya baca doa yer..good girl.. :)

✿etiey erywan✿ said...

wah teruja tengok makannanya. memang cantik gambarnya.. makanan pun nampak sedap. kasut yang tak tahan tu

ibu_Arifa said...

pergh..1st time tgk gelas mcm tu..hihi.. minum dlm kasut ek..

syoknyer berkumpul semula :)

Zaidah said...

gambar gelas bentuk kaki memang buatkan zai terliur.....yummmy

Farra Dhelina said...

unik nya gelas tu kak!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah nampak sedap menu tu, cawan air tu lain dari yang lain la so unik sangat