Wednesday, September 29, 2010

Perginya Tak Kembali..Al-Fatihah

Semalam,dalam area pukul 7 pagi dapat panggilan dari family kat kampung..Terus angkat call dan dapat berita yang pakcik sedara iaitu suami kepada kakak kepada mak daku telah meninggal pukul dalam area 5.30 pagi.

Masa tu daddy eisya tengah breakfast nak pergi keje..terus cakap,then decide nak pergi jenguk..So semalam tak kejela sebab pergi melawat ke rumah makcik sedara tu..

Alhamdulillah,sempat tengok jenazah dah telah selamat dikebumikan..Dalam pukul 6 lebih teru bergerak balik ke Jb..sampai dalam kul 10..penat tul rasanya..

Al fatihah wat ami yiem dan moga rohnya dicucuri rahmat..Buat keluarga,moga tabah menghadapi semua ni..yang sedih tu,anak dia yang bongsu,nak amik PMR selasa depan..Harap sangat Hazirah dapat wat yang terbaik..tapi berat mata memandang,berat lagi bahu yang memikulkan..bukan senang nak berperang dengan perasaaan ni..

P/S :-esok kena cuti lagi sebab kena pergi jumpa pakar lak..Mengandung kali ni memang banyak tul dugaan..Tapi yang penting baby sihat dan sempurna..

16 comments:

miera said...

Alfatihah..semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama org2 yg soleh..amin..

wah..tak sabar nak tgok baby baru nie..tke care yer kak farah..

Zaidah said...

alfatihah untuknyer....amin

mummy_ayu said...

al fatihah untuk arwah...semoga rohnya dicucuri rahmat...amin!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Al-Fatihah..Mati itu pasti..kita pun pasti kesana jua..

zurazari said...

alfatihah=(

firahadifa said...

Al fatihah....

Ummi Salsabila said...

Al-Fatihah..semoga ahli keluarga arwah tabah menghadapinya.

[-suziey-] said...

takziah utk famili pakcik sedara ko tu..dugaan tu..harap2 ank bongsu dia lulus cemerlang..

sharifah syahirah TSM [chep] said...

salam
eh, nde sidah kakak kan, bukan adik lah.
huhu.

ibu_Arifa said...

al-fatihah.

harap esok semuanya ok yer geng! kesian pulak aku baca entry ko ni.

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

takziah n al-fatihah...

sehari b4 UPSR aritu, ader sorang student aku tu kehilangan ayah dia sebab kanser...sian dia...berat mata memandang, berat lagi bahu memikul kan..

10 said...

alfatihah wat arwah dan takziah pd famili... semoga ditempatkan dikalangan org2 yg soleh...

CuTeMiUt78 said...

alfatihah tuk arwah..

auntie eisya said...

nde sidah tu kakak umi la..
umi anak ke5, nde sidah ke 4.. hehe..=p

Ummi Eisya said...

terima kasih semua...

Farra Dhelina said...

al-fatihah..