Wednesday, September 1, 2010

Edisi Eisya Ekspresi Diri….

 

Huhu..tajuk skit punya mantap..Ekspresi diri lagi tu..Yang bebenornya nak bagi korang mencuci mata dengan piccas yang tak seberapa ni..Maklumlah,orang baru nak berjinak-jinak ni..Lagipun masa amik picca ni semua,dalam cuti..Ahad dan sabtu..Maka,kalau dah cuti tu,kaki gatal je nak jalan kan..hihihi..

Tanpa banyak membuang masa korang membaca coretan yang entah apa-apa ni,baik la aku stop mengomel..layan saje piccas ni semua….sudi-sudi la korang komen dan kritik ye..Aku budak baru belajar…

low_res_IMG_4833

low_res_IMG_4821

low_res_IMG_4820

Pic snap pada sabtu..masa tu eisya ngan daddy je..maklumlah,isteri tercinta a.k.a ummieisya ni kena sekolah ganti..so anak dan bapak bawak diri sendiri..

 

low_res_IMG_4919 

low_res_IMG_4920

korang tengok la aksi sopan dan tak sopan tu ye..huhuuu

low_res_IMG_4915

low_res_IMG_4913

low_res_IMG_4921

pic snap pada hari ahad..bersama ummi dan daddy eisya la..si anak kena paksa..jenuh nak paksa duk diam..nak gerak je keje..

 

amacam korang,cukup la menjamu mata dengan budak yang mengada-ngada ni ye..

 

p/s:

-ayu,gigi eisya tak penuh lagi la..tapi dah jumpa doc gigi..dia kata gigi ada so tak ada problem..tunggu jela dia tumbuh

-min,ko ni memang cepat tul perasan baju eisya ye..memang baju tahun lepas..dah singkat..ingatkan tak ada yang perasaan..kurung kedah pun ok gak kan..hihii

-aku dah tak sabar nak cuti ni..nak balik kampung halaman…

9 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ekekeke..tak pe lambat tumbuh ..asalkan ader gigi...ayyunie pun lebih kurang eisya dah giginya...nak mengigit ibu jari kaki org jer kejenya..

eisya dah makin pandai bergaya...pasni leh ler ko shoot banyak2...buat photobook ngan aku...ekekekek

Ummi Salsabila said...

cantik2la pic.yg bestnya eisya sgt suke pose n pndi pose...if aufa bkn kemain ssh..

daddy eisya pki lens apa? teranglah.kami br blaja2 ni..:)

ibu_Arifa said...

wah..leleh air liur tgk korang dah terer guna dslr..aku jer lum grab lagi seketul..waaa..

best ler tgk gambar fresh dan eisya yg terer/sporting berposing nih.. ade lagi gambar lain?
ko tak nak asah bakat eisya ni ker? hantar ke talent agensi mana2 ker?

aku mmg perasan baju raya eisya tahun lepas tu, tp tak sangka dh begitu singkatnyer.. eisya ni mmg makin bam-bam kan skrg..dah mcm budak umur 3-4 tahun jer aku rase. sesuailah nak jd kakak dah tak lama lagi.

10 said...

semua gambar cantek... pandai eisya posing2... memang x puas la tgk gambar eisya ni...

e.l.i.z.@ said...

wowiee...ni mesti daddy eisya g belajar skali ngan mr.khai nih..gambar sudah makin lawa!

eli suka gmbr eisya pakai bju kurung tuh

Yan said...

comey sangat..

Farra Dhelina said...

comeyyyyyyy..geram tgok eisya..

CuTeMiUt78 said...

alahai kemain lagi dak tomey ni posing2 ya.. geram tgk... rasa cam nak cubit2 je pipinya

♥ QaseH ♥ said...

pdai nyer dyer posing,,,,geram tgok,,law dekat nk picit2 jerk,,,hehehehe