Friday, September 3, 2010

Edisi shoot tak menjadi…

 

Ok..ok..lepas dah tengok piccas ni nanti,korang jangan muntah hijau ye..nanti batal posa tau..hihii

Sebenarnya ahad lepas,konon nak g amik picca ibu mengandung ni,so cik eisya kena jadi penyeri la..nak jadikan dia macam pari-pari tu..tapi hampeh tul..eisya tak de mood lak..nak pakai kepak tu pun tak nak..nak tido je dia kata..

Maka,berlakunya edisi yang tak menjadi ni..nak amik pic ibu mengandung pun tak leh gak,sebab eisya dok ngekor je mana ummi dia pegi..jom tengok edisi tu k…

low_res_IMG_4931   

low_res_IMG_4930

low_res_IMG_4937

low_res_IMG_4968

hidangkan korang dulu ngan muka budak yang asyik nak tido je ni..ngantuk la tu..

 

low_res_IMG_4946

ni memula nak amik pic sorang,sekali eisya nak join gak..layan jela…

low_res_IMG_4957

yang ni je dapat sorang,tapi tak jadi gak..

low_res_IMG_4958

low_res_IMG_4961

tu eisya yang tak leh jauh ngan ummi..suh dia main daun jauh skit pun tak nak..

 

amacam,tak menjadikan..bolehla gak wat kenangankan..masa ni dah 31 minggu..perut pun selalu je mengeras sekarang ni..badan mok-mok tak yah katalah..mesti kena slim semula lepas ni..kalau tak banyak baju tak muat,.hihi..

 

p/s:-

hari ni last sekolah..lepas ni cuti 2 minggu..seronoknya….

-balik kampung nanti rabu sampai selasa lepas raya..lama gak tu..seronok….

-raya kali ni tak sedondon pun..sebab susah nak cari baju mengandung yang sama warna..so pakai jela,pe yang ada..

10 comments:

ibu_BatRiSya @wardah said...

alaalala...comey2nye gambo...
eisya comey...ibu ngandung tupun ape kurangye..ahaha

ibu_Arifa said...

cantik ler..2-2 model tu mmg mantop. leh menang ni kalo masuk kontest.. hihihi..ada lg masa nk ajak daddy eisya ambik pic wat kenangan2nd preggy tu..dia pun sporting jer jd kameraman w/pun puasa2 ni.

lily azliyana @ mama zara said...

ape yg tak jadinye..nmpak ok jek sume gambar2 nih..hehehe..kite nih tk sabar nk tunggu perut besar..skang baru 3 bulan still leper jek..nk pakai baju preknen pon tk sesuai lagi..kekekeke

Farra Dhelina said...

so sweet pic akk dgn eisya tu!!

hehe klaka lah eisya, ummi nk shoot , ade je dia..hehe takpelah kak, kenangan gak tu.nnti blh cite kat adik eisya kan

miera said...

comei..mak gan anak..best nyer prggy..kak farah..dah tak lama le tu..tak sabar nak tgok bby kka farah..mudah2han selamt semua nya yer..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hehe...eisya ngekor yer...tak nak bagi muka ummie sorang masuk blog..dia pun nak enterframe..

alahai...dah 31 minggu..tapi perut ko tu nampak macam dah tunggu hari jer...nampak ko pun macam mengah...tapi mood photoshoot tetap nak kan..hehe

lama gak ko balik kuantan...aku lagi lama...sebab adik ayah damia kawen sabtu depan...aishh...bertapa lah aku kat kelate tu..

♥ QaseH ♥ said...

ala sweet nyer pic akk,,,suka tgok...

♥ QaseH ♥ said...

ala sweet nyer pic akk,,,suka tgok...

ummuabdullahsyaakir said...

Saam ummieisya...alahi comelnya ank berank berpoing..Aura ibu mengandung..comel je.

Ummi Salsabila said...

sweetnya.eisya pulak sgt comel.pandai bergaya lah dia.nice pics :)