Monday, September 20, 2010

Raya Raya Raya..

 

Kali ni nak bercerita tentang raya ke-2 lak..masa ni balik kampung arwah atuk kat Jenderak, Temerloh..Sempat gak la jumpa dengan counsin ngan mak sedara..tapi ramai tak balik masa ni..so tak dapat la nak kumpul reramai..kalau dulu masa arwah atuk ada,mesti ramai tul dapat berkumpul..dah lama tak rasa suasana macam tu..jom layan gambar…

 

IMG_5264

memula mesti la pic anak dan ibu…masa ni kat hotel..tido hotel semalaman..sempat lagi tu..hihiii ..eisya tu tak nak bergambar sebenarnya..eisya leh lak demam raya ke-2 tu..muntah-muntah lagi..so tak ada la sangat pic eisya..

 

IMG_5295

ni muka 3 beradik ye..yang tengah kakak sulung..atas sekali tu kak ngah dan bawah sekali tu kak de..

 

IMG_5303

ni pic eisya masa dah nak balik kuantan semula..petang tu jugak balik..tapi dah salin baju sebab eisya muntah..

 

IMG_5290

ni pic ummieisya dengan cousin yang keje kat JB gak..baju dia anak beranak sedondon merah dan macam nak sama ngan warna sofa..hikss

 

IMG_5314

ni pun pic sebelum balik kuantan yang tudung hijau hujung sekali tu,mak sedara yang kena strok..so sebelah kiri semua tak leh gerak..

 

last sekali nak bagi korang tengpk pic candid dari daddy eisya..

 

-

 

 

 

 

-

 

 

 

-

 

 

 

 

 

low_res_IMG_5268

masa kat hotel ni, jenguk kat luar jap..sempat gak daddy eisya snap pic ni..tapi ok la kan..macam merenung masa depan gitu..sambil memegang perut 34 minggu..hihiii

 

p/s

-tak puas beraya..macam nak raya lagi je..hihii..

-perut dah semakin kerap mengeras..nak jalan pun kena banyak berhenti..

6 comments:

sharifah syahirah TSM [chep] said...

haha.
gambar ber3 tu sebelum tu adalah gambar korg ber2 je.
slumber je kak ogie potong kepala orang.
haha.

ibu_Arifa said...

kesiannyer eisya..raya2 dia demam pulak...tp dalam pic nampak mcm sihat jer..ni mesti byk dapat duit raya nih..

[-suziey-] said...

sweet la eisya pakai gaun black..nmpk elegan..tp muntah la plak..haih..xpela purple gaun pn cantik:p

ye ke candid wei? waaa sopan btl ko yek...klau aku dh rupe xsenonoh dh:D

Farra Dhelina said...

34mgu..dh tak lama tu kak..

senak je rasa perut time mengeras tu kan..

shila ariff said...

wah..gmbr candid tu mcm real je...cantik...tgk perut ko tu, mcm dah sarat sgt...moga2 korang selamat hendaknya...amin..

Lovely Emy said...

balik kampung tidur hotel.? syok nya kak, kita balik kampung tidur rumah papan :'(