Friday, September 17, 2010

Satu Hari Di Hari Raya…

 

Selamat Hari Raya semua…mak oi,dah lama tak berupdate..maklumla rayakan..mesti la sibuk nak beraya dan layan orang yang datang umah..kalau malam sempat buka blog dan baca blog je,nak update sangat la malas..hihi..sebab dah penat..

Amacam,raya korang semua..mesti happy kan..daku macam biasa la..melayan karenah cik eisya yang semakin ‘baik’ sekarang ni..hilang je ummi dari pandangan mata dia,mesti dia cari..lepas tu nak berdukung..tapi mmg tak mampu nak dukung lama-lama..sekejap je boleh..kalau tak nanti baby mesti mengeras je..dia sakit agaknya kena himpit ngan kakak eisya..:)

ok..ok..stop cerita dulu..jom tengok picas raya yang tak seberapa ni..ni masa raya pertama..mari kita lihat…

 

IMG_5198

ni la semuanya family daku..lengkap..eisya cucu sulung..dah nama kakak sulungkan..

IMG_5200

ni aksi gedik jap..auntie eisya suruh pose macam ni..hihii

IMG_5192

ni adik beradik perempuan..eisya tu nak join gak..

IMG_5196

yang ni semua perempuan dalam family..

IMG_5207

ni ibu mengandung terover posing..hihii

IMG_5204

ni family kecik eisya..berbaju biru..sebenarnya cadang nak purple,skali cari baju tak jumpa..terus tukar tema..

IMG_5205

aksi gedik santai….

IMG_5209

banyak buat dosa kat suami,haruslah minta maafkan..hihii

IMG_5211 

IMG_5236

cik eisya yang memula dah nak ngamuk sebab kena paksa bangun pagi..

 

ops….ada pic last sekali…

 

-

 

 

 

-

 

 

 

 

-

 

 

 

-

IMG_5210

adegan tak boleh peluk ye..hihi..lawak tul..(pic kena kecik je..)

 

p/s

-semalam sambung raya kat JB lak..makin berganda penat..

-dah 8 bulan lebih sekarang..tido malam pun dah tak lena..

-eisya dah tak nak makan…nape ekh..

10 comments:

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

cantik eisya dgn kebaya.. damia ja saiz takda haritu nak beli kat dia..

zurazari said...

hehehe... comel jer... me tahun lepas cenggitu la.. tgh nunggu hari.. penat mmg tak hingat... baju pun pakai jubah jer... hahahaha...
wat eva it is.. comel sgt eiysa... geram nengok lagak dier cam owang besor tue...

Farra Dhelina said...

alahai..sweet je adegan peluk tu...auwwwwww ;p

e.l.i.s.s.m.i.e said...

romatik tul gambr last tu :)

comelnya eisya berbaju kebaya!

Ena said...

cantik la picture tu semua.. happy je.. yerla raya. ;D

comei sungguh eisya berkebaya camtu..

last picture sangat sweet.. ;D

♥ QaseH ♥ said...

alo sweet nyer pic akhir tu kak,,,hehehehe,,,besar kan n frame kak,,,kompen santik

[-suziey-] said...

weeeee sgt comel dak eisya berkebaya biru..hiks:p so sweet wei..hehe..nape gbr last kecik..saje la tu nk cover line:p hehe..slmt hari raya wei..

10 said...

suma gambar cantek... eisya comel sangat berbaju kebaya...

lily azliyana @ mama zara said...

cantek2 sume gambar esp the last one tuh..special sungguh..hihihi

suke tgk eisya..ayu btol die berbaju kebaya..=D

ibu_Arifa said...

menyerlah lah biru korang nih..suka aku tgk..cantik sungguh Eisya pakai baju kebaya tu kan..next year aku pun nak cari utk Dalila jgk lah.

amboi..pic last tu..romantik habis tauuu...