Thursday, September 23, 2010

The Chipmunks…(TC)

 

Hihi..lawak lak tajuk tu kan..bebenornya TC tu Telok Cempedak..ni kes terpengaruh ngan alvin eisya..

Emm..masa balik kuantan hari tu,sempat la jugak pergi kat Telok Cempedak waktu malam..hilangkan penat sebab asyik kena dok dapur je wat airkan..hehee..lagipun dah naik boring makan ketupat je,akhirnya mencari gak MCD..boleh gak lepak-lepak amik angin malam..tapi eisya bad mood lak malam tu..ngantuk dan penat..so tak berapa lama la lepak kat sana..

Konon nak amik pic eisya waktu malam,tapi tak jadi..so adalah skit-skit yang amik..dah angkut kamera berat tu,harus la bergambar skitkan..Jangan cite panjang,kita saksikannnnn

 

IMG_5324 ni la semua yang pergi..kecuali daddy eisya yang amik pic ni la..

 

IMG_5330

memula seronok sangat eisya dapat main pasir pantai…

 

IMG_5338_1

dah lapar,eisya pun cakap ‘Nak Mamam’..Lagi best ada ramai layan eisya..ummi dok relax je sambil tunggu makanan sampai..tukang amik gambar je la..daddy g beli..

 

IMG_5350_1

ni sebahagian dari makanan yang dimakan..eisya punya bubur ayam la..

 

ops..sesi kenalkan diri kejap ye..jangan mare ye..layan je la…

 

IMG_5343_1

..yang ni adik paling bongsu dan sorang je lelaki..PMR tahun ni..moga dapat wat yang terbaik ye shahmi..

 

IMG_5344

yang ni lak no 3..panggil kak de..belajar kat Cairo..amik medic..moga berjaya menjadi doctor lagi 3 tahun..

 

IMG_5346_1

Ni yang ke-2..panggil angah..amik farmasi kat UIA..moga menjadi pakar ubat tahun depan..dia ni selalu menjadi sumber rujukan kalau nak makan ubat..

 

IMG_5347

ni sape lagi,mesti la dikenali ramai..tuan ‘rumah’kan..cik eisya..nak jadi pe besar nanti,tak tahu lagi..moga eisya menjadi insan yang berbakti kepada agama dan negara..anak yang solehah..

 

IMG_5356_1

hahaa..akhirnya mesti ada muka yang makin kembang ni..suami isteri mengembang ye…comelkan..okla,suamini temankan isteri makan,mesti la suami pun naik gak badan..baru la sama sepadan..kekeekeee..(ampun ye daddy..)

ok..stop sini dulu..kena layan eisya tengok alvin @ chipmunks..tetiap hari inilah aktiviti di waktu malam..

 

p/s

-hadiah eisya dah sampai..

-Sabtu ni sekolah ganti…

9 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

bad mood ke eisya..nmpak ceria jek gmbar2 die tuh..hihi..nway, muka Fara nmpak laen sket kan berbanding adik beradik lain..=)

firahadifa said...

i pon nk cakap bende sama gak..muka farra nampak lain la sket ngan adik beradik lain , tapi yg farmasi tu ade sama sket.. keke

Yan said...

yan pun kadang muak jugak dgn ketupat.. klu bleh pg raya takmo makan ketupat.. nak makan nasi hahaha

auntie eisya said...

gelang awak dlm pic last tu nmpak sgt ketat..huhuhu...=p

10 said...

eisya nampak penat + letih ja pic yg sorg tu...

[-suziey-] said...

hiks..sweet jek yg beratur ramai2 kt pantai..waa ni sesi perkenalan ahli keluarga..ekekeke:D

take care wei..smga sumenye baik2..

CuTeMiUt78 said...

tomey2 je tgk posing2 ni;.. hik..hik..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

makin tomei eisya...dah besaq nampak cam muka papa dia lah..

Farra Dhelina said...

bagus2 nya latar blkg adik2 akk..semuanya bejaya la..masa dpn yg cerahh..