Monday, September 20, 2010

Salam Aidilfitri Buat Semua Blogger

Sempena Hari Raya Aidilfitri ni, ummieisya a.k.a fara ingin memohon seribu kemaafan dari kawan-kawan blogger. Walaupun kita mungkin tak pernah bersua muka,tapi mungkin dengan tulisan atau komen dari ummieisya ada yang mengguris hati kawan-kawan blogger semua..

Sebagai tanda kemaafan,sudilah kiranya menerima kad hari raya ni dari ummiesya sekeluarga....Moga persahabatan kita di alam maya ni,akan terus berkekalan dan akan beersua juga suatu hari nanti..

Kita bertemu semula lepas raya nanti ye..mesti dihidangkan dengan picca hari raya..sama-sama kita tunggu…

Kad Raye 2010

p/s:-

kad ni diedit dari yang tahun lepas punya,tukar pic ngan edit skit je..tak sempat nak wat yang baru..harap korang sudi terima ye..jimat skit masa..hihiii

-nanti kalau berkesempatan,ummi akan gantung semua kad raya dari korang ye..

-n3 baru dibawah ye..(sticky mode)

14 comments:

ibu_Arifa said...

hihi..okey lah tu..cantik jgk kad lama ko nih.

aku ambik ye...nt sila ambik kad raya aku jgk yer.

ibu_Arifa said...

hahaha..terlupa pulak nak wish selamat hari raya dan maaf zahir batin kat ko td..sorry!

aku minta halal semunya yer..maaf kan aku jika ada kata2 yg pernah buat ko sakit hati..

balik kg nnt hari2 yer..harap eisya cepat sembuh demamnyer tu.

Sidratul Muntaha said...

Selamat Hari Raya Jugak!
Maaf Zahir Batin!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

selamat hari raya...aku pun nak minta maaf atas segala apa yg mungkin tidak menyenangkan ko sepanjang kita berkenalan ni...minta halal semua...kira 0-0 yer..

drive safely masa balik kg...semoga semuanya selamat..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

Salam Aidilfitri gak dr. kami sekuarga.. ;-)

Yan said...

salam..
ekeekkeke... senang jek kad raya zmn moden... edit & tepek jek mane yg patut...

beraya mane tahun ni???

Putra Mama said...

slamat hari raya.. maaf zahir batin.. kire ok gaks ade kad raya..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

Salam Aidilfitri gak dr kami sekuarga.. ;-)

♥MAMA♥ said...

slmt hari raya juga dr sara & family buat eisya sekeluarga,ampun maaf ye..mkn juadah raya tu ingat2 ler sara disini ek ;-) tk care

Farra Dhelina said...

slmt hr ry kak fara..

*jemput amik kad raya ye

10 said...

salam aidilfitri... semoga gembira menyambut syawal ni...

e.l.i.z.@ said...

selamat hari raya!

*upload cepat sikit gambar raya heheh

firahadifa said...

selamat hari raye..

owh . ade kad raya baru.. weee

Ena said...

Selamat hari Raya dan maaf zhir batin juga.. ;D