Friday, October 1, 2010

Cerita Raya lagi la…

 

Yuhuuu…orang lain dah habis cite raya,tapi daku nak cite sal raya lagi..dah lama dah pic ni terperam..dari tak berupdate baik letak je la kan..

Yang bebenornya,sekarang ni busy skit sebab nak settlekan keje sebelum cuti bersalin nanti..ni dah masuk bulan oktober..takut nanti bila-bila masa je bersalin..so kena la wat keje yang penting-penting tu dulu..lagipun dah nak tutup sekolah..

Dah la sekarang ni tak larat sangat dah..nak jalan pun dah macam penguin je rasa..hihi..bawak balik keje kat umah pun,kadang-kadang tak sempat nak buat..layan si eisya tu lagi..Baby dalam perut pun makin aktif sekarang ni..huh,sedap tul berenang-renang..

Ok,selamat menjamu mata ye..tapi lepas ni ada la pic raya tau..

IMG_5354

cik eisya dengan 2 pupu dia..

 

IMG_5364

budak tak malu,leh menari tengah-tengah orang ramai tu..

 

IMG_5368

makan time ye..ni sepupu daddy eisya..

 

IMG_5374

ni anis,anak sepupu daddy eisya tadi..2 pupu eisya la..

 

IMG_5384

anis ni suka senyum kalau nampak kamera..geram tul..

 

p/-minggu depan eisya dan 2 tahun..tapi tahun ni tak wat besday eisya macam tahun lepas..tak larat nak masak-masak semua..jangan sedih ye eisya…

5 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah dah macam mak datin la eisya ni...tomei nya..

lily azliyana @ mama zara said...

Fara nye due bulan okt ni ek..mesti berdebar2 kan..tp kire eisya dpt adek lah utk bday present die ye tak..hehe

CuTeMiUt78 said...

tomey2.... skkee tgk eisya

Ummi Salsabila said...

samalah.citer raya jugak tak abis.hehr.

cantiklah eisya! pki necklace mutiara lg.

Farra Dhelina said...

ctk la bj kurung eisya kak..jht ke?