Friday, October 8, 2010

Aku rindu Kamu…(kak de)

Cepatnye masa berlalu sekarang ni..dah nak akhir tahun..umur pun makin ‘muda’..hihi..makin muda u..dulu masa tak pregnant kalau jumpa mesti orang tak caya dah kawen..lagi la kalau cakap dah ada anak..sebab i kan kurus kecil comel macam tu..hahaahaaa…ni ayat bangga diri ni..dah la,tak baik bangga dirikan..stop!!!

Bebenornya nak cakap,yang daku sedih sebab hari tu tak dapat anta adinda tersayang balik ke Cairo untuk sambung balik belajar..memula dah janji nak pergi sekali,tapi ada hal pulak masa tu..so dengan berat hati,terpaksa la cancel nak g KLIA tu…tunggu tahun depan bulan 8 baru la jumpa semula..tu pun dah ada anak 2..hihihi….

wat adik tercinta tu belajar rerajin ye..jangan mudah patah semangat..berjuang hingga ke titisan terakhir tau..moga satu hari nanti kak de akan bergelar Doctor Shahirah..doakan juga kak farah dan baby nanti selamat ye..tahun depan baru leh jumpa anak sedara baru…eisya dah jadi kakak la nanti..eisya sekarang ni,asyik cakap auntie mana je..hihi..dia pun rindu kat auntie dia la tu,sebab sama-sama peminat kucingkan…

Ok..layan pic terkahir jumpa adik tersayang tu masa pergi melawat arwah pak sedara meninggal hari tu..

IMG_5519-1

kakak dan adik…

IMG_5521-1

sekali ada budak nak join..layan je la…

IMG_5524-1

yeyeee….jumpa lagi tahun depan….

p/s-

esok g check up 37 minggu..

-esok besday eisya…:)

3 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

esok erkkk birthday eisya???? rasa macam baru tahun lepas celebrated kan...cepat tul masa berlalu....

weiii...bila nak jumpa ni???? aku nak bagi present kat eisya...pastu nak jumpa ko b4 meletup!!!...ekekeke..baru ader kenangan ngan mak buyung kan....nanti newborn aku nak shoot2 tau...hehe..

[-suziey-] said...

happy besday in advance eisya..ha jg2 wei silap2 esok ko beranak..ekkkeke:p

hoho ayu nk shoot2 newborn ko tu msti dia nk jadikan model bisnes dia..hiks..good..hehe

wei..tahniah la utk adik ko bakal bergelar doktor 1 hari nnti :) smga dia berjaya

ibu_Arifa said...

alahai..syahdunyer entry nih..semoga kak de berjaya yer..

haaa..dah 37 minggu yer..makin berdebar2 lah skrg..aku doakan semuanya selamat yer..

ko bila last day keje?