Wednesday, October 13, 2010

Jangan tiru aksi ni!!!!

 

Jom saksikan aksi si comel bernama Nur Aleesya..Kali ni aksi eisya tak sabar sangat nak pergi ke taman..Balik dari pergi beraya last week,nampak taman terus ajak daddy dia pergi sana..so layan je la…..

IMG_5749

dengan berbaju kurung ye..sebelum tu aksi sopan dulu la..hikkss

 

IMG_5752 

duduk atas batu..soh amik pic dia kat sini..bagus gak idea eisya ni..

 

IMG_5751

kita dah mula nak ke tempat permainan ni..

 

IMG_5754

ops..posing ngan mickey la jap..tu kan kawan baik eisya sekarang..kehulu hilir usung mickey tu..

 

IMG_5758  muka masam skit sebab ummi soh amik gambar jap..heheee

 

IMG_5767

stop lagi amik kat sini lak..

 

IMG_5763 akhirnya bebas untuk ke sana ke mari…jom main..

 

IMG_5764

yeahh…kita berlari …sangat teruja tu..haihhhh

 

IMG_5770

main gelongsor sampai terselak kain..eii anak sapa la ni kan..

 

IMG_5774

main ni lak..betul2 puas la ni..habis semua di main..lagi best sebab tak ada orang kat situ..memang la tak ada orang,sebab masa tu kul 4 petang..dah la panas gak waktu tu..

 

IMG_5780 

ibu mengandung kena duduk je ye..tak larat dah nak berlari kejap anak..si bapa saje kehulu hilir kejar eisya..hihi..best gak kan..(gambar ibu mengndung kena kecil je ye)

 

p/s-sedang menanti hari dengan penuh debaran…

13 comments:

♥ QaseH ♥ said...

kak biler due???comey eisya,,,

Sitisifir10 said...

eisya yg comel, hepi belated ye :))

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

comey eisya...pandai beraksi depan camera...so sweet berbaju kurung...terpukau auntie...

zura@iwan said...

pandainya eisya....so cute la...pandai posing dier...hehe

[-suziey-] said...

wei ko pakai lense ape?

aku lawak btl tgk gbr ko duduk tu..nmpk sgt dh xleh nk gerak byk;p

haih eisya..bam bam..maintain

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comel btol posing :) mak buyung pun cantik :)

10 said...

banyaknya gambar... semua comey... pandai dia ber'posing'...

puas x main tu? sama geng la dgn hawa, pantang nampak taman mainan, cepat2 ja berlari2 ke situ...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hehe..kali ni muka eisya banyak masyam lah..tak happy sangat...terbatas kot nak main2 pakai baju kurung....hehe


pssttt...lawa bokeh..dah beli 50 mm ke??

lily azliyana @ mama zara said...

alalalala..sweetnye eisye beraksi ngan baju kurung..lasak tp menten ayu..hehehehe

mama uzma said...

geramnya tgk iesya...comel...sweet sgt berbaju kurung..pandai lak tu beraksi depan kamera...

akak dah tunggu masa ye...
take care ye n slamat semuanya nnti..insya'allah...

CuTeMiUt78 said...

alahai tomey je aksi2 eisya ni
bila due farah ??

shila ariff said...

salam pagi fara,

eisya ni boleh jadi model baju kanak-kanak le...so cute!!!

Farra Dhelina said...

bila due kak??