Wednesday, October 27, 2010

Saat Terindah buat kali kedua..-Adik Nur Aleesya..

 

Allhamdulillah..akhirnya saat yang dinanti-nantikan dah berlalu dah..detik terindah buat kali kedua dalam hidup..

24.10.10-lahirnya adik eisya..pastinya semua dah tahu jantinakan..sama gak macam eisya..

yang best tu,tahun depan leh celebrate sekali je besday diorang ni sebab dalam bulan yang sama..

eisya-09.10.08

adik eisya-24.10.10

okla..tu je berita terbaru..nanti tunggu n3 detik2 nak keluarkan adik eisya tu..yang pasti,macam tengah fobia je ni..hihiii

 

p/s

-lepas ni nama blog kena tukar ke?bagi pendapat pls..

-tak boleh panggil ummieisya lagi la..nanti adik jelaous lak..nak panggil pe ekh??

19 comments:

Orked said...

tahniah dah selamt bersalin..
sehari pas besday aqilah..aqilah 23/10..

esha da dpt adik yer..msti sonok diakn..sape name adiknya??

ummiaqeef said...

congrate!

mummy_ayu said...

tahniah....wah..alesha dah jadi kak long & dpt geng nak main masak masak..main anak patung..

nieda said...

byk blog yg tukar nama bila dah dpt second junior. bkn apa takut dah besar nanti ada yang terasa..

anyway, congrates

EIJAM'S FAMILY said...

alhamdulillah selamat melahirkan anak yang kedua.. nanti update pasal pengalaman bersalin yerk.. nak ler baca pengalaman bersalin.. huhuh rasa cam kena tukar kot name blog tue takut si adik jelous lerk pulark..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tahniah..sebab dapat ahli baru..btw aku macam dah agak tau ko akan dapat baby girl..sebab selalu macam tu lah kalau sulung pompuan, confirm no 2 tu pompuan gak...yg no 3 baru lelaki..hehe...tapi kadang2 teori aku ni pun tak leh guna gak..ekeke

p/s: apa perasaan eisya masa tgk baby?? suka tak dia?? hehe..tapi eisya dah besar..dah tau tu baby..macam aleesya dulu kecik lagi ..1 tahun 5 bulan dah dapat ayyunie...hehe..memang mencabar tul..

btw jaga diri elok2..pantang makan...jangan pantang nampak makanan...ekekek

shila ariff said...

tahniah fara!!!...alhamdulillah...eisya dah dapat adik..nanti leh jadi kawan sepermainan...

p/s: baby baru nama pe??

Gieyana said...

Tahniah yer psl tmbah ahli keluarga..sure adik Eisya pon comey cam akak dier...hurmmss tetiba jer tingin nk kasi adik kt puteri sorangku..kakakaka

10 said...

tahniah kak fara... mana gambar baby baru... bersalin normal ke?

ieda said...

congrats dik .. waa senang tuuu nak celebrate kan dlm satu bulan x susah2 .. boleh buat sekali ..

ermmm akak rasa kena tukar lah dikk nanti majuk lak bb :)

lily azliyana @ mama zara said...

ape agakye name adek eisya tuh..heheh..nway, name blog kena tukar kot..barulah fair n square kan..lagi best terus tukar name + gune domain sndiri..hihi

sharifah syahirah TSM [chep] said...

salam.
hmmmm...
sebenarnya standar je orang guna gelaran melalui anak sulung.
orang arab macam tu lah biasanya.
tapi biasanya guna nama anak lelaki sulung kalau tak silap.
cth : ummuaiman ke ummuyassir ke. etc

yeay, iesya dah jadi kakak.
seronoklah iesya dah ada adik, boleh main buli2, tarik2 rambut. haha

muahhh2 untuk adik iesya.
dah boleh announce nama ke belum ni.
=)
oh A_________.

ummuabdullahsyaakir said...

Tahniah kak...alhamdulillah debaran nek melahirkn dah selesai..apapun selamat berpantang nanti..

Tak sabar nak tengok baby..mesti comel macam kakak dia.

cikgu@CiTi said...

Congrat fara..Wah aleesya dh jadi kakak skang..dulu time aleesya dpt tgk kt hospital..nih mesti "anak bapak" cm aleesya gak nih..

adda said...

alhamdulillah.. congrates ye. mesti comel mcm eisya. nama apa?

Intan said...

t

Intan said...

Alhamdulillah dengar Fara dah selamat melahirkan bb :)

Nie tak sabar nak tengok si comel yg baru nie...cepat2 uplad piccas dia ye ;)

Selamat berpantang kay...kiss kiss buat eisya chumel!

Farra Dhelina said...

taniah!

[-suziey-] said...

tukar la faraseng.com trus..hehhehe..lebih generik dan bole guna smpai anak cucu..hahaha