Tuesday, October 5, 2010

Makin Hampir!!!!

 

Haih la..mood sekarang ni memang dah semakin ‘M’ dah..bukan sebab sengaja,tapi sebab semakin tak larat nak duduk lelama depan laptop ni..lagi la kena duk bersila..ya aampun,sampai keras-keras perut ni jadinya.

Eii macam tak caya je yang dah nak akhir bulan 10..maknanya due date ku semakin hampir la..emm excited nak tgk baby ada,tapi takut pun ada..teringat la sakit bersalinkan eisya dulu..tapi nak tak nak,kena tempuhi gak kan..moga kali ni dapat la bersalin normal..

Sabtu ni la adalah birthday eisya..sekejap je eisya dah 2 tahun..dah tu dapat adik lagi..kiranya hadiah la untuk eisya ni nanti..

opsss..sebelum nak cite pasal besday eisya ni,korang tengok la dulu aksi si kecik ni ye..pic ni waktu pergi beraya..

low_res_eisya rempit 

ni aksi paling ganas berbaju kebaya..klakar pun ada..

 

low_res_eisya kebaya

ni lak pic candid..tapi nampak klakar gak..eisya nak nyanyi lagu Kebanggsaan ni..hihi

 

low_res_abg & eisya

cik eisya dengan salah sorang sepupu kembar dia..tgk la gaya peace eisya tu..

 

low_res_raya

lagi aksi eisya dengan sepupu-sepupu dia..

 

low_res_IMG_5404

lintang pukang dah peace ni..

 

low_res_IMG_5402

eisya tersipu malu masa ni..

 

p/s

-tido malam pun dah susah sekarang ni..sampai tido duduk akhirnya..nak cari posisi yang tak sakit pinggang punya pasal.

-nak join contest pun tak sempat..

14 comments:

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

commel la eisya pandai gaya.. sat ja dah 2 thn.. damia bulan depan..

harap2 kakak eisya syg dkt adik sgt..

Farra Dhelina said...

hehe kuda merah! mirza pya biru!

lily azliyana @ mama zara said...

yela..klu kenangkan sakit bersalin tu mesti rase takut..tp insyaAllah, sume akn selamat n dipermudahkan..ikut tk sabar nk tgu adek eisya kuar..=D..skjap jek rasa kan dh cukup bulan

Ummi Salsabila said...

cantik eisya pakai kebaya.Aufa kena tunggu dia besar lagi.cari2,jumpa gelebeh je sume.hehe

zura@iwan said...

sgt comei eisya dgn kebaya birunya....hehe

owhhh nk due dh ke? semoga segalanya bjln lancar ye...

10 said...

bulan2 terakhir ni mesti x selesa kan... mudah2an semuanya baik2 saja...

amboi eisya rempit ya... comei bangat...

nabilah_2908 said...

ala..la..comel je eisya.. :)

hmm..semoga segalanya berjalan lancar..buat ms ni..sabar jer la.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BELASUNGKAWA BUAT MAK UDA

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

happy birthday in advance eisya...ingat lagi majlis birthday eisya tahun lepas...kejap je dah besaq na...pakai kebaya tapi siap merempit naik kuda tu,....cayalah

adda said...

eisya mmg fotogenik laa.. good luck yer.. hope everything okay.. semuanye berjalan lancar

hepi besday to eisya ye.. tak lama lg dpt adik, takleh manja2 sgt tau.. kesian ummi..

[-suziey-] said...

waaaa silap2 ko branak same date ngn besday eisya..ekekke:D

haih berdebar x wei:p

comel n ganaznya eisya..dh la buat peace xjadi..sama je cam aQeel dulu..sakng ni je baru pndai buat peace..hahahaha

CuTeMiUt78 said...

wah.. dah dekat due ya...
harap sempat la kita jumpa ya..
eh.. besday party eisya yg benornya ahad ni ke ahad lepas erk..blh remind

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alaa comelnya buat peace mcm tu..hehehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

uikss...memang ganas tu gambar no 11...tapi peduli apakan..asal dapat main..hehe

wahhhh...dah tak lama lah ni erkkk....moga ko tabah menghadapinya....selalu baca surah2 yg berkaitan...insyallah...semuanya dipermudahkan..

Lizzie Yasmin said...

comel eisya nie.. mmg kne bju tue dgn dia, smpai peloh2 main.... eeee.. geram...