Thursday, July 1, 2010

Jom Jalan-jalan..

Salam semua..Salam 1 Malaysia..kali ni nak menjamu mata korang semua dengan pic-pic eisya..hihi..eisya lagi..dah tu,itu je la sumber inspirasi daku..so wajib la pic eisya je..

eisya sekarang ni,kalau cuti dah pandai nak ajak keluar rumah..nak ajak pergi taman la..nak naik buai..main layang-layang..hihi..dah besar rupanya anak ummi ni..dah tahu untuk nak bersosial..so layan je la picas yang tak seberapa ni..

IMG_3701

daddy la yang melayan eisya main sekarang..ummi tukang snap je..

 

IMG_3711

seronok dapat main gelongsor ni..dah tu tak bagi orang pegang dia..

 

IMG_3708

masuk dalam terowong lak..

 

IMG_3720

daddy ngan eisya yang sama-sama membina badan..hihiii

 

IMG_3727

opss..ummi pun membina badan gak sekarang..

 

IMG_3723

cik eisya yang kehulu hilir cari tempat nak main..ummi ikut je muntot dia

 

IMG_3728

ni semua peneman eisya main petang tu..semua lelaki besar..sebab tu eisya ni ganas skit..huhuu

9 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ngeh ngeh ngeh...3 org sedang membina badan yer...

biasalah weii..budak2 kecik sekarang dah pandai...sam akes ngan aku jugak...kalau weekends tu tau ajer yg kita ni ta work...kadang2 tu tipu jugak cakap gi work...tapi time tu lah nak ikut..kalau yg kita gi work betul2 tak nak pulak dia ikut..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

suka tengok anak dara ni pandai tol bergaya...nice pic...dah ada adeq nanti mesti si kakak ni happy kan

♥ QaseH ♥ said...

hamboi,,sakan ni eyh,,,pdai tu time coti ajar kuar eyh kak,,hhehehe

lily azliyana @ mama zara said...

haha..same mcm Zara..tp Zara dasat sket..klu balik nuseri tu die tau hari tak ujan cpt2 ajak mama gi taman..kdg tu bile tros balik mulalah wat peel taknak masuk umah..nk gi taman jugak..huhu

p/s: takpe fara membina badan..itu badan ada 'hasil'..kekekeke

Farra Dhelina said...

oo dh pndai ajk main yer ye eisya.esok2 dh dpt adik, adelh dia kwn main2 kan..

10 said...

bila dah besar ni macam2 depa mintak... tapi best jugak kalo petang2 dapat amik udara segar kan...

~ ms julie ~ said...

wah..sonoknye tgok peyut kak fara tuh..ha3..

makin cute la eisya..

CuTeMiUt78 said...

aahhaaakksss...aleesya pun dah semakin pandai nak bersosial gitu... sama je la ngan mirul.. pantang hari cuti.. asyik nak ajak jalan je sekarang

Ummi Salsabila said...

aufa pun sama.kaki jalan!! nak jln je kejenye.dah ummi dia ajar.hehe.

comellah perut tu,rindu...:)