Wednesday, July 14, 2010

Contest Posing Paling Cun

Contest : Posing Paling Cun

Anjuran : Ibu Dini

Banner Contest :

dini cuti melaka

pic yang dipertaruhkan..

contest

Nama : Nur Aleesya binti Mohd Adzhar

pic ni diambil masa pergi ke Port Dickson sempena cuti sekolah yang lepas..pic ni sebenarnya diambil secara tak sengaja..eisya syok sangat nak menari masa ni..tu yang pakai snap je..akhirnya jadilah posing macam ni..

p/s-pic yang berulang ye....sebab dah nak due date contest ni,amik je la pic ni sekali lagi..hihii..dah tak sempat nak posing lagi..

9 comments:

e.l.i.z.@ said...

cute la posing mcm tu..gud luck!

ibu_Arifa said...

ooo..tgh menari ker masa ni..aku ingat dia mmg pose gitu..kan dia pun ratu pose mcm ko jgk..hahaha

good luck yer sayang!

[-suziey-] said...

good luck eusya.ni bole menang lagi ni..mmg comel n cung la:p

Farra Dhelina said...

gdluck eisya comeyy!!

mummy_ayu said...

chumels..good luck!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

yang ni pun ader harapan...good luck too

mama naufal said...

cun bgt eisya ni.. gd luck.. mesti menang punye ;)

10 said...

wah... posing paling cun ni... memang cun pun... semoga berjaya...

CuTeMiUt78 said...

alahai.. tomey dak eisya posing.. ala2 model dah ni