Tuesday, July 13, 2010

Inilah pertama kali dapat ….

haihh..asal la n3 kat ‘umah’ eisya ni macam biskutkan..kejap update pastu lama hilang update lagi..dah tak boleh nak ajgi blogger tegar lagi la..malam balik keje,memang penat layan eisya je..

ni pun curi update jap,sebelum nak siap g skul..jom tengok pic yang diambil 2 minggu lepas..masa ni pergi jalan-jalan kat mersing..Pantai air papan ngan Teluk Buih..

low_res_IMG_3776

ni cik eisya yang 1st time dapat mandi pantai..syoknya dia..

low_res_IMG_3768

ni lak semua cousin eisya yang main air sama ngan eisya..

low_res_IMG_3788

low_res_IMG_3790

low_res_IMG_3792 masa ni hujan renyai2..tu yang pakaikan eisya topi..sebab dia nak main air gak..

low_res_IMG_3797

haruslah ibu aka mak sedara eisya yang yang layan eisya..ummieisya tak nak turun air..malas nak salin baju..huhuu

low_res_IMG_3802

pakai payung jap sebab hujan dah lebat skit..

low_res_IMG_3803

low_res_IMG_3818

low_res_IMG_3829

low_res_IMG_3832 .syok eisya dapat main pasir ngan mandi pantai..nasib tak demam lepas tu..

p/s-alhamdulillah,eisya menang grand prize utk contest baby with hat tu..

10 comments:

mummy_ayu said...

congrats to eisya....
seronoknya main pasir laut..

[-suziey-] said...

nak eisya pegang payung n pakai something kt kepala ek..klu aQeel jgn harap..

hiks..1st time ke eisya main beach n pasir..best tau..nnti jadi gian cam aQeel..ekkeke:D

tahniah eisya menang..

Farra Dhelina said...

wa yeke menang?? taniah eisya!!!

kak, eisya tak cabot ke topi dia tu??klu ank sy, tak smpai 2saat, dh selamat kena tarik! adeii

ibu_Arifa said...

alhamdulillah..eisya menang lagi yer..
syoknyer dia dapat mandi pantai gitu..aku pun nak sgt bawak dalila main2 kat pantai..tp hubby bz jer selalu.

Putra Mama said...

same la kite dah mcm biskut.. kejap update kejap x.. cantik la semua pics tu.. ;p

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tahniah eisya...pic tu kan memang betul2 comey tau..patut menang..

laaa..ye ke baru first time mandi pantai...pas ni sure ketagih tu...hiks

lily azliyana @ mama zara said...

bukan main syok eiysa mandi pantai smpai hujan pon tk pedulik yek..heheh..best tak tjg buih tu..dulu pernah sevey chalet kat sane tp lastly tak jadik pegi sbb ade family members yg tk availablle mase tuh..=p

nway, congrats utk eisya menang grand prize tuh yek..eisya mmg cute sgt pakai topi..behave jek die pakai topi tu kan..

Jen Archer said...

Hi, hope it's OK to contact you with this comment. We'd like to offer you to be included on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Jen

MeL MikaiL said...

congrats! wah seronoknya eisya main sand tepi pantai..teringin nak bwk mika jgk mesti dia seronok ;)

10 said...

syoknya mandi manda kat pantai...

tahniah... mmg cute eisya ni...