Wednesday, July 7, 2010

23 weeks..

Huh,dah nak bersawang dah blog ni..sekarang ni,bz ngan tanda buku..sebab nak kena hantar kat Ketua Jabatan..tu yang menghabiskan semua tanda buku pelajar ni..buka laptop pun tak sempat..

lagi lak sekarang ni perangai ‘baik’ eisya ni makin menjadi jadi..semuanya nak kena ummi dia yang wat..penat tul..nak susu ke mandi ke,makan ke,tlg garukan badan dia ke..semua mesti ummi yang buatkan..emm..tak layan nanti kesian lak,so layankan aje la..mybe eisya tahu tak lama lagi,perhatian akan tertumpu kat adik dia..so tu yang dia terlebih manja tu..bebila fikir,macam tu,rasa kesian lak kat eisya..takut tak mampu nak adil..

emm,last saturday,pergi check seperti biasa..dah 23 minggu..tak lama lagi cukup la 6 bulan..macam cepat je masa berlalu..doc pun dah scan semuanya..alhamdulillah,semua cukup sifat..gender pun doc inform hari tu..tapi,kecik lagi,so tunggu dan lihat jela..lelaki ke perempuan..tunggu ye…hihii

ok la,nak sambung wat keje semula ni..korang layan je picas ibu mengandung ni ye..pic eisya nani next n3 lak..kena la banyak amik gambar time macam ni kan..nanti kalau dah tak ngandung,leh gak tenung gambar ni semua..wat kenangan..

IMG_3834

23 minggu..lelaki ke perempuan kalau perut macam tu???huhuu

IMG_3795

IMG_3783

IMG_3811

15 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

alala..sukanye tgk pic ibu mengandung nih..gmbar cantik, background cantik, baju cantik, peyut pon comei jek..ehehehhe

ibu_Arifa said...

huhu..tak lama dah tu.. berdebar2 pulak aku. harap semua selamat lah yer nnt..

MeL MikaiL said...

wah comel je ummieisya ni pregnant. bulat je perut cam girl lagi je? hehe..

10 said...

comeinya perut dia... hehehe....

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah suka gambo tu cantik...mesti tak sabar nak melahirkan baby tu kan...mesti cute macam kakaknyer jugak...kita pun nak pregnan gak..hu..h.u..

Farra Dhelina said...

lelaki lah tu! muncung ke dpn je perut akk tu... hehehe..

hehe eisya suka garu2 ek?? klaka lah eisya nih..

fiza said...

Comel awak ek..naik seri muka mean baby boy la tue..besar gak perut awak even 6 month kan..saya pun teringin nak preggy lagi tapi my hubby tak nak lagi hu..hu..Oh ya slam kenal yer..panggil fieza jer

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

aku guess gigirl jugak...ekekeke...tapi org kata kalau doc lambat leh cam gender , maksudnya boboy lah tu...sebab yg lelaki punya terselit...ekekeke

cantik semua pics tu...

[-suziey-] said...

aah la wei cpt nya la masa berlalu..dh menggunung dh perut ko yek..hehe:p

ko xscan lagi ke?

Ummi Eisya said...

lily->comel ke baju..tu baju lama,masa prgntkan eisya..skrg lum beli baju lagi..hihii

min->terima kasih min..

Ummi Eisya said...

mel->girl ke??tunggu dan lihat je la..huhuu

10->comel ekh..10q..

Ummi Eisya said...

mama aqish->jom2 prgnt reramai..anak 2010..hihii

farra->lelaki lak ekh..tunggu ye..

haah,eisya ni klu gatal suh ummi dia yang garukan..anak manjakan..

Ummi Eisya said...

fiza->berseri ke..huhu..klu boy best gak..dapat sepasangkan..hihi

ayu->girl lagi ekh..emm,tak kisah la.jimat skit duit beli baju..huahuaaa

Ummi Eisya said...

suziey->ish,ni belum tul menggunung ko..tu pun rasa tak larat nak jalan..lagi nak dukung si eisya tu...aku dah scan..

e.l.i.z.@ said...

xigt la camne nk tgk perut hehhe..
ms eli dulu, 12wks dh tau boy..ms girl dulu, 32wks baru tahu hehhe