Friday, August 20, 2010

Nur Khaira Farisya ..(Baby)

IMG_4568 IMG_4566

Anak sape ni??anak aku ke..

hihi..bebenornya ni anak kawan daku..last week ada pergi rumah dia..baru 15 hari..

IMG_4569

bestnye bau baby..wangi….

IMG_4570

ni kakak eisya cium baby..memula eisya macam merajuk ummi dia dukung baby ni..dah nak balik baru dia ok..macam mana la ada adik nanti..hihiii

 

IMG_4595

inilah budak yang tak lama lagi dah nak jadi kakak..sekarang perangai dia sangai ‘baik’..tapi ummi tetap sayang eisya tau..love u sayang…

 

p/s-petang ni lepas sekolah je balik kampung..buka posa tengah jalan la nampaknya..tak sabar nak buka ngan family kat Kuantan…

9 comments:

nieda said...

comelnya baby...wangikan bau baby

Farra Dhelina said...

best kan bau baby..

* mak sy kata..mulut baby bau syurga..

ratna said...

comelnya baby dgn baju merah seluar polka dot..

CuTeMiUt78 said...

tomey2.. memang skkee bau baby kan.. eemm takpe nanti kakak eisya akan ok bila ada adik

Aida Effarina said...

eisya nk dpt adik eh.. geram je tgk baby! cute sgt2.. =)

Aida Effarina said...

eisya nk dpt adik eh.. geram je tgk baby! cute sgt2.. =)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

balik kg??? cepatnya...kiranya ko tak beraya kat kuantan lah ni...hehe...

semoga selamat pergi dan pulang...

comeyy nama baby tu...

shila ariff said...

eisya belajar cium baby...insyaAllah..eisya mesti sayang kat adik dia nnti...

Yan said...

ajar dia sayang baby dr skang.. insya allah dia mesti sayang adik dia nanti macam qis.. seme nak tolong adik dia..