Wednesday, August 4, 2010

Lucky Draw @ Cerita Ceriti Ibu Ayra

 

GA : Lucky Drawa @ Cerita Ceriti Ibu Ayra

 

Anjuran : Ibu Ayra

 

Banner GA

IMG_1126

 

Komen tentang blog ibu Ayra – blog ibu ayra ni leh wat rujukan untuk join contest..hihi..sebab banyak tul banner contest yang boleh kita join kat sana..blog pun menarik sebab warna pink..untuk daku peminat pink ni la..moga blog ibu ayra lebih ceria..

tag- cutemiut

       lily @ mama zara

       leily@mama alya husna

p/s-ni daku kena tag ngan ibu arifa..

7 comments:

Ibu Ayra said...

thanx sudi memeriahkan lucky draw nih...gudluck!

ibu_Arifa said...

akhirnyer ko buat jgk tag aku kasi yer..hihihi.

Farra Dhelina said...

gdluck sis!

zurazari said...

gud luck dear=)

10 said...

good luck...

CuTeMiUt78 said...

woohhhoooo.. tag a.k.a contest lagi ya.. eemm insyallah akan akak sahut tag ni :D

CuTeMiUt78 said...

alamak.. contest ni dah berakhir rupanya ya.. tak dan la nak buat dahh..