Tuesday, August 24, 2010

Cute ke wat muka macam tu???

IMG_4664

IMG_4662

ni pic budak yang mengamuk kena paksa bangun..sebab nak shopping raya punya pasal..

 

IMG_4665

eisya ngan auntie chep yang dah setahun tak jumpa..baru balik Malaysia..

 

IMG_4666

3 beradik..hihi,korang nampak gaya tak 3 beradik..

 

IMG_4690

dah penat jalan,kita minum dulu..

 

IMG_4698

IMG_4700

muka ceria bila dapat bebas dari stoller..siap amik baju tu suh ummi beli..pandai je pilih sendiri..

 

p/s:

-n3 ni semua gambar masa kat Kuantan..balik kampung..

-tak sempat nak update blog skrg ni sebab bz nak tanda paper..so layan pic dulu ye..

-umah kengkawan pun sempat baca je,tak sempat komen..nanti bila dah free,baru komen  k..

-sabtu ni sekolah ganti untuk raya..yuhuuuu..bestnye cuti raya lama..

-nak join contest pun tak sempat..

12 comments:

Farra Dhelina said...

dak eisya makin bam bam lah kak..comey je

lily azliyana @ mama zara said...

mula2 monyok tp bile dh nmpak baju cantik, tros senyum lebar yek eisya..hihi

ibu_Arifa said...

comey jer aku tgk eisya nih.. buat muka mcm mana pun mantain jer..

berani ko ambik gambar dlm kedai ye..aku risau kena sound jer. hihihi

~ ms julie ~ said...

so cutela eisya.. :)
memula mcm majuk,
da dpt bj raya terus senyum

Yan said...

owhh sabtu ni sekolah ye... ganti tuk raya..?
apesal budak2 kedai tak cakap.. derang sebuk nak keje sabtu nih.. ish ish..

miera said...

alaa..kiut nya eisya wat muka camtu..tetap kecomelan..hii.hhii..wahhhdah dapat baju raya senyum sokmo yer..

10 said...

wat muka apa pun cute aja...
pandainya pilih baju sendiri...

sueRAFE said...

alolo , comelnyer budak baru merah .geram nak cubit !

firahadifa said...

aleesya shomel!

eyyyyy .. geram!

Ummi Salsabila said...

pandainya eisya pilih baju.mantain bam2 lah dia!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

eisya mencebik rupenyer nk pi soping baju raya.. :P
pas dpt, senyum aje.. =)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ah ah sokong ibu arifa tu...pernah weii amik gambar kat dalam polkadots, jusco tebrau..sekali kena sound...huhu..kalau jusco ok kot..

makin besar dan chumell eisya ni..