Monday, August 2, 2010

Konon-Kononnya…

 

Hari ni dapat MC..sebabnya badan tak berapa sihat la..kepala pening.tapi ada hati lagi update blog..hihii..

nak cite banyak pun tak leh fikir..nak tido je ni..korang cuci mata ngan picas budak comel ni ye..yang semakin 'mengada-ngada’ sekarang..dah la tido pun lambat..mana la ku tak pening..

Eisya ni sekarang tido kul 2.30 pagi je..ngantukkkkkkkk…

low_res_IMG_4057

low_res_IMG_4058

low_res_IMG_4059

low_res_IMG_4062

low_res_IMG_4073

low_res_IMG_4071

ni semua pic 2 minggu lepas..

 

p/s

-hadiah contest dah sampai..suka..

-konon amic pic ni nak masuk contest suziey tu,tapi macam tak sesuai je..eisya makan dengan sopan sangat

-suka tengok eisya makan..selera tul..habis sup ngan roti tu..

12 comments:

[-suziey-] said...

no 4 cung..

wei ngapenye 230 pagi baru dak eisya nk sleep..adeiii ..xngntuk ke dia..

Ummi Eisya said...

suziey->eisya nak main je..dah tu tetiap malam layan cd barney..dia tak ngantuk lak tu..time kul 2 tu baru dia ckp nak tido..huhu..zombie dah jadinya ni..hihii

Farra Dhelina said...

alahai comey je y gpegang mangkuk tu..beria eisya mkn..

miera said...

comeinya..huu.huu sama cam alieya gak la..tiap2 malam msti tdo lambat..pastu bagun pg harus la lambat.. ^_^

ayah,ummi, farish said...

salam kenal..:) comeinyer...geram tgk mata dia

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

makin tomei anak dara ni...sopan je makan ek...

Yan said...

mmg sopan... bagusnye dier...

Intan said...

Sopan nya dak tomei nie makan...nampak dah makin besar eisya nie :D

Waaa skrg eisya lak tido lewat..hee hee...kesian mummy dia :D

ibu_Arifa said...

aduh..sopan nyer dia makan..hihihi..ayu jer gitu..

bab tido lewat ni..aku selalu teringat kat kak intan..dulu2 dia jer selalu citer anak dia (arissa) tu tido terbalik kod/masa.. last2 tak sangka pulak Dalila pun ikut sama jgk skrg nih.huhu..mmg pening dan sakit kepala kalo tak cukup tido.

SYANI said...

comelnya eisya...

CuTeMiUt78 said...

mmaakkk aaaiihh.. lewatnya eisya tido.. ok pe klu join contest suziey tu.. nice gambo eisya ni

10 said...

aduhaiiii... comeinya dia makan... sopan santun anak dara ni... pandai pulak pegang mangkuk sup tu...

p/s: memang trend depa tido lambat kot skrg ni? hawa pun ngada2 xmau tido dlm bilik... nak tgk tv sampe kul bape ntah la...