Thursday, April 7, 2011

Yuhu..Eisya in the house..

IMG_0387

IMG_0385

IMG_0389

IMG_0390

IMG_0391 

IMG_0360

Jadi  tak fokus pada mata ni..

 

Ni semua lagi hasil dari ummi ye..korang layan je la..sebab ni part eisya lak..hasil tak  memuaskan..kena usaha lagi..

Cite bab eisya ni,dia sekarang ni memang susah nak amik pic..asyik tak nak je..yelah,budak dah besarkan..banyak la perangainya..Ni tengok adik baru nak join..

ok..tak de mood nak membebel sebab kawan baik yang lama tak muncul akhirnya muncul jua..hihi..

 

kita akhiri dengan..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0357

muka nak amik gambar ic…hahahaaaa

9 comments:

Farra Dhelina said...

hahaha...comel lah eisya ni..ssh2 pun..hasil nya menarik jugak kak

[-suziey-] said...

uik..dh dtg cik P ek..hehe mood pn swing la ni..hehe..

babe..cun banget..superb..bravo..i likeeee..sume gbr sharp n clear :) bgsla ko..lps g klass trus asah skill..mood aku merudum plak skang.tgk la weekend ni start balik aktiviti menembak..hehe..dh lama plak rsnya xguna en 50mm..ekkekee;D

seksi btl bontot eisya..hhahhaah tonggek yg comel..hiks...eisya dh beso nnti jgn pose menggoda cenggitu tau..hahaaha

mama tisya said...

cute ler eisya..tisya dlu ada butterfly pink tp tktau mn dh ilang

Fara_Adura said...

Comeinye.. pandai posing sambil pusing2 belakang. Auntie kene belajor neh.. agagaga..

ummiaqeef said...

ala tomeinye..ni rama-rama besar skit ek, hehe..nape pic last tu masam??

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..kalah ziana zain gambar first tu..cantik dah tu gambar..

nuha pun skang x nak gak bergambar..tak sporting.

BabyIntan said...

Gambor yg 1st tak tahan tu! Auwww...mengoda :D

Bendera JOPON dah mai ek...hee hee :D

Ummi Salsabila said...

amboi..seksinya eisya posing! siapa cikgunya ini? ummi ke? hehehe

nice picture..hebat2!

ibuayahdamia said...

amboi...bukan main lagi eisya yer...model terhangat gitu...good job to ummie gak...sebab dah makin mahir snap2 ..