Monday, April 25, 2011

Aleesya dalam Digital Camera Magazine (April)

Alhamdulillah..

Bulan lepas masa beli majalah Digital Camera Magazine (DCM) ni ada terpandang pasal photo tutor..Pastu macam tergerak je nak join..then suh la mr hubby anta kan pic eisya..best gak kalau diorang ni komen pic yang kita dah amik..

Pastu memang dah lupa pun anta pic tu.Memang tiap2 bulan tak miss beli magazine ni..so hari tu beli yang bulan April punya..Ada la dalam 2 minggu lepas..pastu tinggal dalam kete..Selalu memang bawak masuk umah,baca kat umah..tapi sebab selalu kuar,tu yang tinggal je..leh gak baca dalam kete..Tapi memang tak pernah habis baca..tak sampai pun page yang belakang tu.

Entah macam mana,hari sabtu minggu lepas,FIL pinjam kete nak keluar..anak sedara pun ikut sekali masa tu..dia pun nampak then baca gak la..sekali dia terpandang pic eisya ni..Terus la dia kata patut la tinggal dalam kete je..rupanya ada pic eisya..

Tapi seyes,kitaorang tak tahu pun ada pic eisya..kebetulan betul..

Alhamdulillah..terpilih gak..banyak dia komen tu..Terima kasih DCM..yelah,masa tu macam beberapa bulan dapat kamera..Tahun lepas masa sebelum raya..

Ni lah pic yang terpilih tu..sama-sama kita baca,then amik info yang bagus ye..

DCM EISYA

DCM EISYA2

Canon Photo Tutor keluaran April..

 

p/s:-tak sempat nak BW cuti hari tu..nanti ummi terjah umah korang ye..

10 comments:

Gieyana said...

comeyy pic Eisya nie..ku p kdg2 jer beli magazine nie..

Farra Dhelina said...

glamer eisya!

ibu_Arifa said...

sure bangga kan gambar terpilih utk dikomen. lebih2 lagi dapat kuar majalah pulak..aku tak pernah beli majalah ni..nak kena gi carik lah nnt.

miera said...

hubby miera selalu beli majalah nie..minggu lepas dah terpandang gambar eisya dlm majalah nie..lupa nak bgtahu kak fara..hih.iii

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..glemer eisya :) nanti boleh laa improve skill tu kan :)

Ila said...

comeynya eisya...berbaloi baloi

BabyIntan said...

Cute sgt eisya dlm picca tu!

Latest two entries:
Safi Rania Gold
Art Time With Arissa The Painter!

Ummi Salsabila said...

mmg cantik sgt gambar tu.eisya plak sgt berbakat!

oh,1000D jugak yer? kak farah dah de collect berapa lens..nak usha2 lens baru,tp tak tahu camno..yg mana satu..Haha

Anamarza said...

Memang comel gambar eisya tu, Ada masa buat la tutor pasal teknik guna DSLR kat blog pulak. nak jugak belajar2 (^_-)

CuTeMiUt78 said...

eisya tomei... tahniah ya..