Wednesday, April 20, 2011

Pandangan korang??? Siapa dia?? Horror Time..

 

di suatu petang..

eisya nak main motor @ cik mon dia..

ummi:eisya main la kat lantai.main kat sini susah nak jalan..(atas carpet)

eisya:(bawak motor ke lantai)

tetiba je …

jeng..

 

jeng..

 

jeng…

 

eisya:ummi tak leh jalan kat situ la.(tunjuk kat kerusi tepi dinding)

ummi:nape

eisya:eii ada perempuan la..dia tak bagi jalan..

ummi:mana ada(sambil jeling kat kerusi tu)

eisya:tu ada kat situ..(tarik motor g kat ummi)

eisya:ummi senyap..ada hantu..(eisya cakap ngan suara slow je masa ni)

ummi:mana ada hantu..

eisya:ada la..

ummi:dah la jangan main lagi..(padahal dah macam nak takut..hihii)

tak lama lepas tu..tanya eisya..

ummi:eisya perempuan tu ada lagi tak?

eisya:eh,dah tak de.dia dah pergi..

 

Apa pandangan korang??Eisya berimaginasi ke atau betul-betul ada perempuan tu..tapi masa tu amani ada skali kat ummi..dia tak nangis lak..so?????

 

hantu kak limah

perempuan ni ke??????waaaaaaaa

12 comments:

Farra Dhelina said...

eee...aleesya ni menakutkan aunt lah!!.. yer la kot kak dia nmpk kott....

ibu_Arifa said...

mak aiii..seram kau baca pepagi nih..ko nih...meremang tau aku dlm ekon ni..

harap2 tak de paper lah yer.. imaginasi jer kot tu.

mama tisya said...

bdk2 kdg2 boleh nmpk..tisya pn pernh ckp gk die takut kalo kt tgga die nmpk org..huhuhu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sabar jer lahhh :) enjit enjit semut, sapa sakit naik atas..

Ila said...

budak2 kan selalu nampak something..mungkin yg dia nampak tu tak menakutkan

Anamarza said...

boleh jadi jugak, kalau tak kacau kita biarkan saje


Coretan Terkini: Korang pernah dengar tak?

BabyIntan said...

Ekeke...nak tergelak baca commet dr eliss kat atas tu tau...siap nyanyi lagi 'lagu' faveret kak limah :D

Mcm yg kak intan ckp kat FB tadi mmg diorang leh npk at this stage...huu huu...arissa pon few time gak 'npk'...kui kui kui. Cepat2 kak intan tunjuk 'hero' kat dia padahal diri sendiri mcm nak terkucil...ekeke :D

Latest n3: Jean Paul Gaultier Classique X

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mak aiii..seramnye baca N3 ni..dh lah mlm ni tinggal berdua jer Qis..huhu.. :)

Putra Mama said...

seramnye.. mungkin yg aleesya nmpk tu lbh cantik ckit dr kak limah.. tu sbb die selambe jer.. ;p

[-suziey-] said...

erkk..biar betik wei..hmmm maybe imaginasi dia..and could be jgk dia nmpk..sbb budak xpndai menipu..wallahualam..hehe..

Zie Fauzi said...

erkkk...seramnya... mesti muka ummi dah pucat lesi time tu...

CuTeMiUt78 said...

eemmm mungkin betul kot... Mirul pun kadang2 kan... pernah camtu... seram gak la