Thursday, April 28, 2011

Macam ko sorang je sibuk!!!!

Huh,rasa macam lama je tak berupdate blog ni..nak BW pun kena curi-curi je sekarang ni..bz tul..balik rumah ngan anak-anak tu lagi..nak stay back,kang siang jadi macam zombie lak..hihii..

kena manfaatkan lagi masa ni..kena atur betul-betul supaya ada masa utk berblog..hahaa…jiwa kuat nak blog tu..ngerrrr…

Amani sekarang dah 6 bulan..lagi 6 bulan Amani dah 1 tahun..pastu dapat adik lagi..heheee…(ish,watnye masin mulut ni,opssss)..

Eisya pun dah makin byk benda nak tahu..ada je benda baru dia nak tanya bila amik dia dari umah pengasuh tu..hilang penat jap..

Aku ni dah merapu,tak tahu nak update pe..pic pun ada tapi belum sempat nak edit..jamu mata korang dengan pic ni jela..

IMG_1100_edit

ni pic masa daddy eisya g outing minggu lepas..daku tak join pun..

 

p.s:-

-nak pergi bercuti la..tapi tak de cuti..waaaa..bila lah dapat keje sendiri ni..

-tajuk tu,ada kena mengena ke ngan cite ni..jiwa kacau tul..

-ada yang mintak wat tutorial pasal amik gmbr guna DSLR ni..nanti kalau sempat,daku wat ye..

3 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah super duper bz ni, tak pe take time k, kita pun tengah amik mood ni banyak dah citer yang ketinggalan

Ila said...

jgn dilayan jiwa kacau..hidup blogging mesti diteruskan..
Jom Baca KFC Chicken Chop

CuTeMiUt78 said...

eemmmm takpe.. dlm bz2 pun sempat lagi menghapdet kan... :D oh amani dah 6 bln ya.. kejap je masa berlalu kan.. dah beso dah dia