Thursday, April 14, 2011

Model Kereta Cilik…cayalah eisya..

Vroom…vromm…

low_res_IMG_0445

low_res_IMG_0426

low_res_IMG_0435 

low_res_IMG_0459

Eisya bergambar kat mana ni???

masa ni pergi tengok Auto Show kat Danga City Mall..jgn nak berangan jadi model kete ye cik eisya..hihii

 

low_res_IMG_0424

pergh..kete dia..leh ke wat jalan tayar macam ni..hihii

 

low_res_IMG_0432

siap ada PS2 lagi tu..

 

low_res_IMG_0437

giler tul enjin dia..

 

low_res_IMG_0429

ada LCD 32’ inci ye..giler giler..huh..

 

low_res_IMG_0452

ni macam nak g berperang je kan..ada perisai lagi..

 

low_res_IMG_0468

low_res_IMG_0475

low_res_IMG_0472

tu sebahagian kete yang daddy snap..canggih tul kete tu semua..emm tgk je la..nak bikin kete macam tu,tak mampu dik oiii..kang tak makan anak-anak kat umah tu..hihi..

 

Amacam,husband korang suka tak modify kete macam ni..

 

p/s:

-tq yang bagi nasihat pasal amani jatuh hari tu..

-n3 nak cepat..so ringkas..

6 comments:

Ila said...

rasanya semua orang lelaki suka bikin kereta kan..tp sama ada mampu atau tak mmampu jer...hehehe

aNJe a.k.a MaMa_Balqis said...

va va va, bestnya shantek kete2 tu, kita tak pernha tengok live...yang kete hijau tu sesuai banget denganeisya

Farra Dhelina said...

canggih2 kete..heh yg ijau tu mcm kete eisya lah! satu set sama kaler hijau heheh

BabyIntan said...

Amboi comel nya model cilik keta tu...hee hee...kaler baju sama pulok dgn kaler keta ye :D

Hubby den hari2 kalau tak ckp pasal keta tak sah...layan kan je lah...ngeee :D

Latest n3: Ampaian Kain-Casa Chenta!

mamamuhammad said...

kete tayar berbulu tu yg x tahan...nak mop lantai ke ape...hahahaha..same gak dgn ps2..mau accident dok khusyu' main game..
laki ni slalu nye syg kete lebih dari bini..betol la org slalu ckp bini jatuh no.2... geram betol

~ ms julie ~ said...

pergh..tbeliak tengok kete2 tu..hu3.. hubby jue suka bab2 kete..tapi bising pun tak guna kak, dah penat and berbuih-buih..sabar ajela kak..