Tuesday, April 12, 2011

Hari ini .. Hari ini..Hari ini..Ladies in da house..

Hari ini hari Selasa..hahaa..semua tahukan..so,lambat lagi hari jumaat ye..sabar…

Hari ni tak ada idea nak tulis apa..

Hari ini saya nak habiskan n3 outing hari tu..

Hari ini jom,tengok..hihii..layannnnn

(giler ke apa,ayat semua Hari ini je..dah cukup!!!!)

IMG_0365

IMG_0363

IMG_0367

dulu kalau bergambar,dok pegang eisya,sekarang eisya kena duduk tepi,,ummi kena pegang adik lak..tapi ummi tetap sayang eisya macam dulu juga..

hah,korang tengok la,sekarang ni amani kalau letak apa-apa atas kepala dia mesti lama-lama dia tarik sendiri..amboi…rimas ke dik..dulu kakak eisya ok je letak apa-apa kat dia..

 

IMG_0375 

emm pic ni tak jadi sebenarnya..tapi nak letak gak..tangan tu terpotong..daddy snap laju sgt la ni..

eh,ada lagi tau..tapi malu la..tapi nak letak gak..hihi..

 

ala,tak yah nak scroll bawah lagi la..letak je sudah…

 

 

 

jeng..jeng..jeng….

 

 

 

 

 

 

IMG_0402

IMG_0406

hihi..masa ni nak ajak eisya amik sama,tapi dia lari lak..so jadilah ummi yang macam ni..maluuuuuuu…

pic ummi tak leh besar-besar..buruk…

 

p/s:semalam amani jatuh katil..so far dia ok lepas jatuh tu..korang rasa perlu ke pergi jumpa doktor..

13 comments:

Zue AnnaLeeya said...

cantik2 gambo tuh... eisya comei jadik rama2... he3...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syonya asyik berphotog ajer :)daddy tak join sekali erk.

alahai jatuh katil? kalo ada muntah2, kena rujuk doc cepat2..kalo tak der apa2, ok la..
tapi bab kata hamka, budak yang selalu jatuh katil, matematik dia lemah.mcm aku..hahahahaha

ibu_Arifa said...

hihihi..syoknyer semua geng pompuan keluar cam ni..nnt dah besar nnt mesti best gi shopping.

kesiannyer amani jatuh katil. harap2 tak de apa2 lah. ko kena monitor dia dlm 48 jam. sabar geng! xde apa2 tuh..

Ila said...

umminya tetap comel apa...hehehe

Zaidah said...

klu amani tak ade muntah2 maknanyer tak ade apa2...tapi klu muntah bawak jumpa dr...

BabyIntan said...

La kesian nya amani jatuh katil! Kalau ada apa2 perubahan sekali pon dlm masa 24hrs...cepat2 g hospital tau fara.

Apa pon semua ladies di atas adalah cute2 belaka ;)

Latest n3: Wordless Wednesday-Part 4!

[-suziey-] said...

weeeee cantik..maklumla org dh pegi klass..harusla cantik hasilnya..hehe..

aku agk mls nk edit guna lightroom tu..sbb xabis explore lagi..nk explore tu yg mls..aku just resize kt photoscape jek..utk masuk blog..ekekek:D

ko guna 50mm ke ni?

klaau amani xde muntah2 nothing to worried..insyaAllah xde ape2..tp klu dia muntah2 within 24hrs ni n demam..better bw g doctor..tinggi ke katilnya?

Fara_Adura said...

Alalala comeinye 3 beranak neh.. Fara pom suke outdoor cani. Masalahnya sape yg nak amik gambor. Abah la mangsanya.. hehe..
Teruja neh nak tmbh ahli.. insyaallah tgh proses egegege

ibuayahdamia said...

kalau amani nangis masa jatuh...it;;s ok....kalau dia diam jer masa jatuh..rasanya kena check dr..tapi kena tgk gak dia ader simpton2 muntah atau merengek tak...

hurmm...ummi tetap cantik lah

Ummi Eisya&Amani said...
This comment has been removed by the author.
Ummi Salsabila said...

gambar cantik! umminya ayunya berbaju kurung eisya lak pandai sgt senyum! sporting lah.Aufa kalau outdoor leka buat hal dia.senyum pun susah..

aCik Anie said...

sket lagi adik ngan kakak sama naik bab posing.. maknya nanti kalah la..hehe

aNJe a.k.a MaMa_Balqis said...

wah shantek2 semua gambo tu, kels gitu