Monday, December 20, 2010

Help!! Help!!

 

Krekkkk..huh,hampir penuh ngan sawang dah ‘umah’  ni..emm,bila dah ada kat kampung,memang susah skit la nak update..banyak habiskan masa dengan family..

lagipun memang bz dengan persiapan majlis cukur jambul amani..

alhamdulillah dah siap semuanya…tinggal amani nak sunat je..hihi..sabtu ni baru nak sunat..

Nur Amani pun dah nak masuk 2 bulan hari khamis ni..sekejap tul masa..rasa macam semalam je bersalinkan dia..sakit pun terasa lagi..

Cuma yang memeningkan kepala sekarang ni,amani still tak pandai hisap botol la..

Now guna botol avent tu..dia memang susah nak hisap..sampai mengamuk dan last2 terpaksa la bagi ‘cik b’ gak..tak sampai hati tengok dia kelaparan..

Tapi masalahnya,macam mana nak tinggalkan nanti..

korang ada idea tak nak wat macam manae..kena tukar botol lain ke??

IMG_7330

Yuhu,,si comel Nur Amani ngan ummi..muka penat dua2 ni..

5 comments:

Farra Dhelina said...

ummi nmpk kurus laaaa ;p kak, cuba guna botol MUM ke..

zura@iwan said...

br nmpk muka ummi dier......hehe...

hmmm try botol len plak...

Anamarza said...

Susah gak camtu eik, ade kawan tu baby dia minum pakai sudu jer sebab tak nak botol,

ibuayahdamia said...

ah ah erkkk...nanti ko dah naik keje..cam mana tu?? huhu...

wahhh...sabtu ni baru nak sunat erkk...aku memang tak masuk dekat kalau anak2 kena sunat..sebab dalam hati ada taman..hehe

[-suziey-] said...

haih laam xmasuk sini..waaa dh besar la amani..ko pn dh slim dh tu..hehe..