Friday, December 31, 2010

AKU BAHAGIA MENJADI IBUUUUUUU







Aku bahagia menjadi ibu kepada dua puteri yang comel ni..Harta yang tak ternilai...
Eisya & Amani,ummi sayang sangat kat anak-anak ummi..


Hahahaaa..bila aku dah boring,ni lah jadinya..saje je,tak tahu apa nak update..Bila buka blog,tgk picas ni,rasa tenang je hati...AKU BAHAGIA MENJADI IBUUUUUUUUUU....

2 comments:

ieda said...

semua sayang anak .. semoga kasih sayang kita pada mereka akan jadikan mereka insan2 yg berguna kelak .. aminnn :)
akaka suke pic 1 & 2 tuu so sweeet ..

ummiaqeef said...

hihi..comei la...