Thursday, December 23, 2010

BARNEY wujud di Malaysia ke???

Perbualan antara emak dan anak..jam 9.30 malam..

ummi : eisya,eisya cantik tak??

eisya :
cantik sangat...

ummi: cantik macam ummi ke??

eisya: tak la,cantik macam BARNEY...

ummi: (terdiam)...
tulah dia penangan terlalu suka sangat tengok Barney tu..siang malam pagi petang Barney,Barney..

tapi macam dia leh terfikir yang Barney tu cantik..hihi..lawak tul la eisya ni,.





ni la muka cantik macam Barney tu..kekeekeee


p/s:
-nampak tak gigi eisya tak ada sebatang tu..gigi tu dulu dah tumbuh..tapi eisya jatuh dan gigi tu patah..sempai sekarang gigi tu tak tumbuh lagi..

12 comments:

~ALL ABOUT US~ said...

hahaha.. comelnya jawapan aleesya!!! cantik mcm barney ye....

mama tisya said...

cantik mcm barney ye eisya...bdk2 terpengaruh ngan tv mcm kartun tu..kalo mak2 terpengaruh ngan blog...hehehehe

[-suziey-] said...

haahaha lawak wei..adei..pengaruh barney ni..hahahaha:p erkk tetiba rs mcm seperangai ngn aQeel..haahaha

Hazlina Shahrel Mummy HK said...

hahhaa.. pagi ku ceria dgr lawak eisya.. kat mana la cantiknya barney tu.. hihihihi

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik... eisya..eisya... lawak kan layan karenah anak...
eemmm takpe... nanti dah beso skit.. gigi eisya blh tumbuh blk

Farra Dhelina said...

eisya barney..mirza katak hahaha adeiii..mmg pengaruh sungguh kan!

Yan said...

ololor shian dia dah rongak gigi..

takpe.. nanti sekolah tumbuhla (kot?)hehehe

Zur@ZaRi said...

heheheeee...
barney comel la sayang=))

lily azliyana @ mama zara said...

hehehehe..cute jek eisya..cantik cam barney plak yek..bukan barney tu jantan ker..hehehehe..

Zara dulu pon mse mula2 minat princess dok soh kite panggil die 'pricess fiona'..walhal fiona tu raksasa kaler hijau..kt mate die nmpak cntik gamaknye kartun tuh..=p

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak jemput join contest sempena perasmian blog, boleh menangi cute slogan tees untuk your little kid. Thanks ya :)
mykedaibaby.blogspot.com

shila ariff said...

hehehe...cantik macam barney..purplelish tuh!!!...hehehe...eisya mmg so cute!!!...besar nnti so cantik!!!.... :)

Haa Fakihah said...

ahahaha comel!!