Friday, June 18, 2010

Tak sedar diri!!!

Hye korang semua..wah,mesra gitu..dah lama tak update blog ni..aku tengah menghabiskan sisa-sisa keje yang ada sebab sekolah dah nak mula seperti biasa ni..kena cari semangat untuk mengajar semula ni..

ok..ok..sambil buat keje ni,nak bagi korang menjamu mata skit ngan pic mak buyung yang memang tak sedar diri ni..kalau diri tu cantik,tak pelahkan..ni dah la badan makin bam bam..tapi aku peduli haper..aku nak mengabadikan gambar mengandung ni kat sini..yelah,entah bila la lagi nak ngandungkan..kalau rindu nak tengok masa ngandung,leh jugak aku tgk pic sendiri ni..

korang semua jangan tarik muka ye..layankan aje la..

low_res_IMG_3533 

low_res_IMG_3542 ni mesti la bersama anak tercinta dulu..

 

low_res_IMG_3543

low_res_IMG_3575

low_res_IMG_3556 hihi..masa ni ngandung 5 bulan..

 

low_res_IMG_3550 ni bersama cik abang tersayang..nak dgr baby gerak ke??hihii

 

low_res_IMG_3558lengkap family daku semua..tak sabar nak tambah kat depan sorang lagi..

dah habis sesi bergambar hari tu ye..lepas ni mesti ade lagi gambar mak buyung ni..tunggu dan tahan jela mata ye..hiksss..

12 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tomeinyer eisya...suka kiter tengok...bukan main lagik anak dara ni wat stail possing nyer

ibu_Arifa said...

aku paling suka tgk pic yg 1st tu.. hihi..cute jer muka korang berdua.
gambar yg 2nd tu kelaka lah.. hahaha..

pandai tul Eisya tiru umminyer.

shila ariff said...

aku suka tgk gambor ko n eisya..eisya tiru gaya ko ber'posing' tuh...huhuhu..pandai tiru gaya posing ummi dia...huhuhu..

ummiaqeef said...

pandai eisya posing yek..hehe..mak buyung pun tetap cun..hehe

Sidratul Muntaha said...

aduyai..
aku ingkan tak sedar diri apelahnyer..
adehh..
ni penangan mak buyung ler nih.
theee,den dah lopas.tgh menjaga budak kecik tu susu bdn.

[-suziey-] said...

pewitttt...maintain lg wei..still cunggg.hehe..bestnye la..aku suka gbr hubby ko kt perut..aku mmg suka tgk gbr cenggitu..ala2 jiwang gitu..ahaksss...

amboih eisya kemain ye ikt ummie dia posing

nieda said...

sweet picture..suka tgk

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

aku jugak ler tak der kenangan photoshoot time peknen..haruskah peknen sekali lagi???? ekekekek..

semua gambar comey2...tapi kan rasanya 5 bulan tu cam besar jer perut ko...agak2 boy tak?

Intan said...

Suke yg gambar satu family tu...mesti tak sabar kan nak tgu "ahli baru" mai menyelit kat tengah2 tu :D

Naz-Segalanya disini said...

ha alah..mcm beso je perut fara 5bln..aha..naz xsabar nak membuyut gak ni..nak amek gambo perut..kiki

Farra Dhelina said...

e e dah nmpk perut akk kan..so swt!

CuTeMiUt78 said...

kira still lagi cute gitu.. walaupun tgh mengandung..