Monday, June 7, 2010

Aleesya @ PD

low_res_IMG_3314  low_res_IMG_3315

low_res_IMG_3313

low_res_IMG_3311

low_res_IMG_3312

low_res_IMG_3289

low_res_IMG_3297

low_res_IMG_3272

low_res_IMG_3275

low_res_IMG_3263

semua ni adalah pic kat PD..pergi PD hari tu,memang ramai..bukan pergi honeymoon pun..so layan la picca ni semua ye..kira family day la ni..

 

p/s:-bestnye dapat duk umah ngan eisya..cuma tinggal tanda paper skit je lagi..

13 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah romantiknyer aleesya dengan pakwe tu...so sweet la aleesya pakai topi tu...terpesona auntie tau

mama tisya said...

amboi siap posing berdua di tepi pool..comei eisya ngan topi pink itu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

eisya memang cute...setiap posing ader style...

ehem...ehem...pakwe mana lak tu????

[-suziey-] said...

amboh aleesya bikin aQeel jeles ni..hiks..comel jek dok tepi pool cenggitu..hehe..cantik pics wei..mantap dh..hiks..guna manual mode x? kalu guna manual cantik dia lain wei..cerah n clear jek..

Ummi Salsabila said...

rindunya kat aleesya..lm xtgk dia.muahx! hehe.

aleesya comel betul + pandai pose :)

lily azliyana @ mama zara said...

comel gilerr eisya bergaya ngan topi pink tuh..sweet sgt2x..=D

mama naufal said...

tersangat arh comelnye si kecik ni.. geram sesangat tgk pice dia..

ibu_Arifa said...

comelnyer budak ni..dah mcm umur 3-4 tahun dah..
wah..wah..sporting yer dia di peluk gitu..bagus tul Eisya nih.

bab pandai pose tu mmg selalu dah..sampai tak larat aku nk ulang dah puji nih..bagus! kasi "A" lah kat Eisya ni.

Intan said...

Eisyaaaa dah ade pakwe ke tu??? Hik hik...cute aje dia ngan topi tu :D

Makin pandai posing dak tomei nie :)

Ummi Eisya said...

anje->terlebih romantik eisya tu..tetiba je dia pegang lutut..hiihii

mamatisya->eisya comot sebab baru bgn tido terus g pool..

ibu damia->ala,style eisya tak macam aleesya..lagi pandai posing..

Ummi Eisya said...

suziey->ala,aqeel jgn mare ye..eisya posing je tu..hati tetap kat aqeel..huhuu..

aku try guna manual tu..skrg ni dah pandai la skit guna manual..

US->10Q auntie..eisya nak blaja pose lagi ni..

Ummi Eisya said...

lily->10q auntie..

mama naufal->hikss..eisya memang suka pakai topi tu..

ibu arifa->haahaa..dapat A ke..10q auntie..arifa pun pandai gak pose..

Ummi Eisya said...

intan->hihi..pakwe sekejap je..lepas tu dah jarang jumpa..dia dok kat KL..tapi eisya suka kawan ngan dia..dia pun suka kawan ngan eisya..