Tuesday, June 15, 2010

No Camera Please!!!

low_res_IMG_3532

low_res_IMG_3540

low_res_IMG_3576

low_res_IMG_3586

low_res_IMG_3587

low_res_IMG_3598

low_res_IMG_3578 a

ni semua picas hari sabtu lepas..tapi eisya tak ade mood..jadi semua aksi tak menjadi..


p/s:-ade watermark baru..min @ ibu arifa yang buatkan..10q my dear..


9 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

aksi tak menjadi pun tetap comeyll...

cantik watermark baru tu...kreatif yer min tu...

shila ariff said...

eisya tetap comel...walaupun dia takde mood...pic no 2 tu aku suka..pandai je dia mencebik bibir..huhuhu...

mama tisya said...

gmbr no 2 cebik mulut tu comei...hehehe

Intan said...

Auwww eisya makin comel lah dia :D

Waaa mummy dia pulak makin terrer snap-snap nie...chantek lah background blur2 mcm gitu. Fara buat setting mcm mana ke dah beli lens lain nie?

Yan said...

xde mood tp comey2 jugak gambonyer

[-suziey-] said...

hiks..aku suka..sume cumel..hehe..

wei cantik arr watermark ko tu..hmm..aku nk try buat la satu..bosan gk takat tulisan suziey.com kaku je..hahha

10 said...

amboi... foto x jadi ka? tapi tetap maintain cute la eisya ni...

p/s : org nak jugak watermark camtu... cantek dan kreatif...

ibu_Arifa said...

tak menjadi ker..mcm okey jer..kalo dalila xde mood na bergambar..mesti dah tak nampak muka dah gambarnyer..

sentiasa comel aku tgk anak ko ni, walaupun dlm apa2 mood sekali pun.

Farra Dhelina said...

so sweet!
suka pic yg kat rumput tu..