Sunday, May 9, 2010

Pinky Minky

Saksikan lah….hihii..saje je ni..dari dibiarkan blog ni sepi dan bersawang,kita saksikan aksi eisya..

piccas ni semuanya di ambil lepas dari birthday party mirul..memula tu,saje je ajak eisya bergambar,sekali dia baik lak,asyik cakap ‘bar – bar umi’..siap cakap ‘agi agi’..maknya nye nak lagi bergambar..ummi pun layan…

eisya sekarang ni kalau pegi kemana-mana asyik dah bawak handbag pink tu je..dalam tu ade skit aksesori rambut eisya..gegirl sungguh la cik eisya ni..

low_res_IMG_2598 

low_res_IMG_2602

low_res_IMG_2600

low_res_IMG_2603

low_res_IMG_2607

low_res_IMG_2599

low_res_IMG_2605

low_res_IMG_2609

low_res_IMG_2610

low_res_IMG_2611

 

p/s:-

-eisya genap 1 tahun 7 bulan

-header dah tukar la..siapa la yang tukarkan tu..cantik tak??

15 comments:

10 said...

amboi... comeinya eisya... pinky ek?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

so sweet lah eisya ni...gambar last yg paling tak tahan tu...siap jueh lagi mulut tu...

memang cantik header tu...

lily azliyana @ mama zara said...

alahai..mmg gegirl sungguh..lengkap sume aksesori dr hairbnd, rntai, gelang, siap handbeg lagi yek..geram tol tgk anak dara ni posing..hihi

nway, perasan gak header dah bertukar..tantek ngan muka2 comel esiya tuh..=D

ibu_Arifa said...

amboi..comelnyer Eisya nih..pandai posing tul dia nih.. dgn aksesori dan handbag tu.. mmg perfact lah si Eisya ni.. tu lah..dulu2 aku dah ckp..hantar pic Eisya kat majalah, dia ada bakat, 'gilap'kan lagi bakat Eisya yg comel nih.. hihihi

Intan said...

Alaaa tomei nya dak chubby sorang nie...dah nampak besar dah dia ye. Tak lama lagi nak jd kakak dah ye sayang :D

adda said...

comelnye.. kalau join contest pinky tu mesti menang

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

ala tomeinyer pinky girl ni...makin chubby la...ape rahsianyer ni??

[-suziey-] said...

nice header!hehee...comel banget eisya..geram btl..hehe..pinky2 siap ade henbeg lg..

..nOj.. said...

lahai comei nye budak ni. mcm2 aksesori. tak dikacaunye ke. hehehe. setaun 7 bulan dia eh? tak penuh lg gigi dia?

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cutenyer..
hihihi, nampak gigi yg nak tumbuh tu..
masuk contest sure menang r ni.. =D

Ummi Eisya said...

10->mekacih ..

ayu->tu pic dan malas nak layan ummi dia..

->eisya skrg memang suka kalau kita pakaikan semua ni..dia kata tantek je..pandaikan orang yang buatkan header tu..

Ummi Eisya said...

ibu arifa->ish belum layak masuh majalah..ramai lagi yang cantik kat luar tu..hihii

intan->haah kak intan,eisya memang dah nampak besar je tetiba skrg ni..sebab nak jadi kakak agaknya..

adda->kalau sempat nanti leh la join..

Ummi Eisya said...

anje->makin chubby ke..rahsia dia makan keju setiap hari..hihii

suziey->mekacih suziey..

noj->tgk mood eisya la..kalau dah boring dia bukak gak..gigi depan 4 batang..tapi belakang dah banyak tumbuh..

Ummi Eisya said...

leily->mekacih..haah,skrg byk gigi eisya tgh nak tumbuh..

CuTeMiUt78 said...

aahhaaakksss... pandai eisya ya.. nak bergambo lagi.. sweet tau tgk dia ngan beg pink dia tu...