Wednesday, May 5, 2010

Aleesya & Mirul

Sebenarnya dari hari isnin lagi nak updated cite ni..tapi ade gangguan teknikal 2 HARI ye..Time malam je mesti tak ade elektrik..huh,dah la cuaca panas,leh lak tak ade elektrik..lama lak tu..dari kul 6 sampai la kul 11..nasib la umah BIL tak kena gangguan teknikal ni,so memang dah bawak eisya lari awal-awal lagi..tak sanggup dok kipas eisya je..lenguh tangan..

Yang sebenarnya,nak cite pasal pertemuan dengan sorang blogger ni..kenal dah lama dalam blog,tapi nak jumpa punyalah susah..mesti ade je halangan kalau nak jumpa..Siapa tu ye..siapa lagi kalau bukan rina a.k.a cutemiut78 tu..kak rina menjemput ke birthday party mirul yang ke-3..akhirnya berjumpa gak kita kan kak rina..

Emm time jumpa mirul tu,syok betul tgk badan mirul..memang bam bam betul..cute habis..kak rina lak,peramah gak orangnya..walaupun baru jumpa banyak gak yang dibualkan..makan pun best gak..next time kita leh jumpa lagi la kak rina..

jom layan beberapa piccas masa jumpa kak rina tu..

low_res_IMG_2589

ceriakan kak rina ni..ngan bam bam mirul

low_res_IMG_2591

low_res_IMG_2593

mirul tengah main ngan cousin dia..sempat gak snap pic mirul.. 

  low_res_IMG_2597

low_res_IMG_2596

mesti la bergambar samakan..nanti best skit cite ade bukti..

6 comments:

ibu_Arifa said...

wah.. best nyer ko..dlm dok morning2 sickness pun ramai dah jumpa kwn2 blogger kita.. ni yg jeles ni.

comel nyer amirul dan eisya..dua2 pun bam bam jer kan.

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah bestnyer akhirnyer ketemu jugak ek...mesti happening kan

[-suziey-] said...

wawawawa...jmpa rina cxutemiut yek..ye la korang dekat ej kt jb kan..hehe..
aku mmg kepingin nk gomol si mirul ni..geram..ekekeke:D

shila ariff said...

hah...dapat jumpa kwn blog ni mmg xcited..ye le..first time jumpa kat..selalu berhubung thru tenet je..then jumpa face to face...mesti le xcited kan??

CuTeMiUt78 said...

aahhaaakkss... farah pun ok gak.. peramah gak org nya.. thanks ya sudi datang.. sorry la klu layanan tak memuaskan.. lain kali kita jumpa lagi k..
akak baru nak hapdet pasal citer kita..

10 said...

oooo... jumpa bloger... sama2 cute la...