Friday, May 14, 2010

Dia yang inginkan …

 

Salam 1 Malaysia…Salam Jumaat..yang bebenornya,dah boring ni..so stop jap wat keje,kita update pe yang perlu..tapi tetiba,otak macam blank je tak tahu pe nak cite..maybe sebab dah lama tak updatekan..so dah jadi macam “Saya budak baru belajar”..huhuuu.

Okla..kita tengok piccas eisya lagi bestkan..leh gak wat penyejuk hati time nak bercuti sok ni..tapi aku cuti ke??ooo tidak ye..terpaksa ke sekolah la..ade gotong royong perdana..macam biasala la,sabtu bukan hari bercuti untuk cikgu cikgu sekarang ni..kita bekerja untuk anak bangsa kita..huh,semangat nye..

Piccas ni amik malam tadi..coz semalam ade wat baca yasin kat  umah mak sedara hubby..so pergi la join sekali tapi untuk makan je  sebab pergi pun dah lambat..balik keje,rehat jap kat umah..so angkut la sekali cik kecik ni..masa nak siap tu,tengok ummi dia pakai tudung,eisya pun nak pakai gak..sekarang ni,eisya memang follow pe yang ummi dia wat..layankan aje la…lagipun bagus gak dia sendiri yang nak pakai tudungkan..moga sampai ke besar la macam tu..sejuk hati si ummi ni..

kITA layan la ustazah kecik ni…zassssss

low_res_IMG_2760

low_res_IMG_2761

low_res_IMG_2762

low_res_IMG_2767

low_res_IMG_2758

huh,pic yang last ni korang layankan aje la ye..sejak pregnant ni,memang muka mudah tul naik jerawat la..hilang kat sini,tumbuh kat sini lak..nak bergambar pun segan sebab tengok muka berjerawat tu..tapi demi eisya ni,jerawat pun jerawat la..

10 comments:

miera said...

kiut nya eisya pakai tudung..geram tgok..meh nak cubit cikit... ;-)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

insyaallah...semoga eisya pandai pakai tudung hingga ke besar...

jarang nampak eisya in green ni..sekali sekala sejuk mata memandang...

ibu_Arifa said...

sungguh comel Eisya dgn tudung dan jam tangan mickey tu.. mcm nak ke sekolah agama dah tu..hihihi

huhu..aku dulu2 time mula2 prggy pun..asyik nak berjerawat jugak..sib baik kejap jer.

shila ariff said...

biasa le tu, tgh2 peknen ni mmg le berjerawat sana sini..mungkin disebabkan hormon kot...huhuhu...

firahadifa said...

ade ke jerawat.?? tak de arr.. tak nampak pon..kekekeke

CuTeMiUt78 said...

alahai tomey dak eisya ni.. cute je pakai tudung...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

alahai tomeynyer gadia ayu bertudung ni...so cute bangat

E.L.I.Z.A said...

comel la eisya pakai tudung..dh la bulu mata lentik gilersss....

x nampak pun jerawat..psyco ni :P

[-suziey-] said...

alalallala comel banget..isk xtido mlm la aQeel kalu tgk ni..alhamdulillah sejuk mata memandang eisya pakai tudung..hope kekal la keinginan dia tu

MeL MikaiL said...

comelnya eisya pakai tudung :)