Tuesday, March 3, 2009

Holiday.....

Cuti weekend hari tu we all g holiday. Holiday tu merangkap mcm family day ar. Bestnye sebab dah lama tak wat family day ni. Boleh gak hilangkan tension tapi mcm la tension sgt keje.huhuhu..Anyway ni la first time gak bawak eisya tido kat hotel. Alhamdulillah eisya ni senang je tido and x banyak ragam sangat. Anak ummi ni mmg la baikkan..Destinasi percutian kali ni dekat je..kat Pulai Spring ha..ha..ha.. dekat sangat la dengan rumah. Agak-agak eisya x selesa je tido kat hotel leh ar cabut balik umah..Kita orang stay kat Cinta Ayu kondominium..ala-ala penthouse la kat situ..konon-konon ar..
masa first day tu kitaorg sampai dalam kul 3 ptg la. Pegi sane dua buah kete tapi satu kete lagi belum sampai. Sementara nak tunggu tu ambik la skit-skit gambar dulu..saje nak wat kenangan. Eisya lak seronok la sebab ade ramai cousin dia. ramai gak la yang melayan eisya ni tapi now eisya ni dah jadi takut ngan orang yang dia x kenal. Dah kenal orang la tu..sampai sekarang ni eisya still lagi takut ngan pak ngah dia..kalau tengok je mesti nangis.eisya..eisya..tu pak ngah eisya la..ini la pak ngah eisya ngan his daughters. Tu tengah bagi anak-anak dia makan la..baru sampai je dah lapar.so dalam kul 4 baru la BIL yang first tu sampai. Konon-konon nak g swimming pool la tapi hujan lak petang tu. Tunggu la hujan berhenti sampai la kul 6. then kul 6 gak ar kitaorg g swimming pool. Eisya tak mandi lagi masa ni sebab masa tu baru je lepas hujan takut lak sejuk nanti. Eisya happy sangat tgk cousin dia mandi. Sabar k eisya nanti kita akan masuk gak dalam kolam tu..
Eisya masa baru sampai. Ummi, eisya kat mane ni..(muka blurr)he..he..he..
Gambar ni banyak betul yang tak kenanya tp letak je la.Sebab sorang je yang posing cantik punya..:).Yasmeen mmg pandai posingkan.. Eisya tu nape pandang kak Sophia.Ummi panggil pun wat tak tahu je..Sophia lak nape tu,mata dah mengantuk ke.ha..ha..ha..layan jela ye...

Ha..ha..ha...kesiannye anak ummi ni. Kena selimut ngan tuala lak. Apela ummi ni, nak bawak eisya jalan kat luar tu pakaikan la eisya seluar panjang..(eisya membebel dalam hati agaknya). Dahla masa tu baru lepas hujan..Ummi sory k sayang..Next time ummi kena lebih prihatin ar..hu..hu..hu..Actually pic ni diambil masa baru je lepas hujan sbb kitaorg ni mmg tunngu je hujan berhenti terus macam ape tah berkejar ke swimming pool tu. Macam jakun la pulak..wat malu je..ha..ha...Ummi eisya x leh ar nak mandi sebab eisya x mandi sama.Ummikan kena jaga eisya. Ni pic with my biras..(tahu tak biras tu pe..)-isteri kepada my bil la.Eisya ni tgh tgk cousin dia mandi.

Next update cite pasal makan-makan lak. So tunggu ye...

p/s - Utusan hari ni mengatakan 75,299 kes penceraian dari 2007-2008 termasuk kes tertunggak. Renung-renungkan la...


2 comments:

chep said...

wahh..bestnye hotel~

haa..td baru blaja psychology budak2 kecik..
menarik gak td...
die ckp, baby ni baru mengenal sekeliling dia...
mungkin dlm umur yg cmni,
die rase cm sume lelaki ayah die...
pastu ade la byk lg td blaja...
smpai satu tahap nnt bile dh knal ayah die,
die dh x nak ngan org lain dah~

huhu..ok...jeles tgk gmbr eisya...
npk cm bersemangat la bdan eisya ni..
takut je nnt x muat dh baju~huhu

Mrs. Adz said...

to chep=>mmg best hotel tu. eisya ni mmg dah kenal org rasanya sbb org tak biasa dia akan nangis klu kena dukung.
eisya mmg semangat la..skrg ni kena beli baju utk setahun..hu..hu..hu..