Wednesday, March 11, 2009

Suatu hari yang ....

Hari ni sebenarnya macam tak ade mood je nak update sebab mengantuk la. otak pun x leh nak berfikir sebab lebih terarah kepada tilam & bantal. kalaulah boleh tido sekarang ni kan seronoknye la. Semalam eisya ni asyik merengek je. tido sekejap je nangis pastu tido balik nangis lagi. tapi pejam mata tak bukak-bukak lak. nak tepuk-tepuk baru tido balik.entah berapa kali bangun. Eisya nape ekh..nak demam ke sayang..tp my mil kata biasa la budak-budak nak beralih bulan. emm layan jelah eisya..So sebab tak tahu nak update pe layan je la pic ni. Pic ni masa we all pegi swimming kat RJCC ahad lepas. bawak eisya swimming lagi tp ummi x dpt la mandi coz nak kena layan eisya...huargh.huargh...(mata dah nak tertutup ni)z..z..z..

eisya masa baru je salin baju

kak sophia nak masukkan eisya dalam boya

waaaa..waaaa.....eisya nangis takut la tp ummi control ayu..he..he..

satu family bekerjasama...

ibu & anak...

eisya dah mula nak berani tapi x nak duduk dalam boya

eisya nampak peyut la...

dah berani kocak-kocak air..yuhu....

apela yang eisya tengok tu..

makan time..tapi x sempat ambik gmbr makanan sebab dah lapar sangat.

2 comments:

sharifah syahirah TSM [chep] said...

eisya ni mcm bdk besar laa...
x mcm umur 5 bln ekk?? ye ke 5??
bagus ajar eisya berenang~
3 sukan yg dianjurkan islam iaitu berenang, memanah and berkuda~

Mrs. Adz said...

5 bulan la.eisya ni mmg la suka main air tapi tu ar takut naik boya.nanti leh ar ajar eisya berkuda lak.hu..hu..