Thursday, March 26, 2009

Old TiME sTOriES

Cepatnye la masa ni berlalu. Dah nak cuti balik.rasa macam baru je start keje. Aduh..sabtu ni ade exam KPLI tapi ummi belum study lagi. Semalam malam baru je nak study, eisya dah nangis la nak dukung pulak. eisya sekarang ni pandai betul nak suruh orang dukung dia. nangis sampai angkat kaki ngan tangan dah standby nak didukung,tapi bile kita dukung dia leh lak senyum-senyum..eii..ngada-ngada betul..nak bermanja la tu..tapi kesian jugak sebab siang eisya dah kena tinggal kat umah bbysitter so malam jela masa nak bermanja..layan jela eisya..hahah.Sekarang ni pun kat ofis banyak keje so mmg la tak sempat nak study. boleh tak tawakal je masuk exam tu nanti..tula perangai ummi eisya ni dari study kat u sampai la sekarang tak berubah-berubah. suka sangat study last minit..konon pandai sangat la tu tapi 'hampeh'. ape-ape jela ummi ni..

Hari minggu hari tu daddy rajin betul. ummi jaga eisya daddy lak yang masak. ok tak macam tu. kalau tak selalu daddy yang jaga eisya,ummi yang masak. ummi pun snap la gambar daddy masak ni. actually daddy nak masak ayam paprik tapi sebab tak ade cukup bahan ummi cakap masak jela campak-campak. so ni la hasilnya..sedap jugak daddy masak.lain kali leh masak lagikan. Hah boleh la ganti cerita 'Mr.Mama'.kua..kua..kua..

ayam masak campak-campak..

sup tulang..nyum..nyum..

Award ni dapat dari ibudalila..thanks ye ibudalila..



4 comments:

ibu_arifa said...

amboi..pandainyer masak..leh la goyang kaki ummieisya nnt.

Mrs. Adz said...

hahaha..betul betul betul..(mcm upin n ipin)

Putra Mama said...

pandainyer masak sup tulang.. sayer pun x reti..:)

arnirina said...

pandai dady masak..