Saturday, February 28, 2009

Ape-ape aje...

Today ummi n daddy eisya x keje so eisya ni xcited sgt la sbb dapat habiskan masa ngan ummi n daddy. Ummi pun seronok gak sebab dpt bangun lambat skit.ha..ha..ha..Dapat gak nak update skit ni sbb eisya baru je tido. Eisya tido lama skit ye sebab ummi nak main internet ni.Sejak smlm tgk eisya ni dah angkat punggung tinggi skit dari biasa.nak start belajar merangkak ke eisya. haih..meniarap pun belum laju lg. golek je lebih..slow2 je sayang.. muahhhhh..baby ni memang never give up.








Amboi anak ummi ni
nak baca buku ke.Bagus2 nanti leh jadi budak yg pandai k.Eisyakan nak jadi doctor mcm auntie chep. Auntie chep beri semangat pada eisya k..Oppss..dah cite pasal auntie chep ni teringat lak kat dia. Auntie chep ni adik kepada ummi eisya. Now ade jauh kat qairo. Study rajin2 ye..nanti leh cepat blk malaysia.. Jadilah seorang doktor yang berwibawa. We all kat malaysia ni rindukan auntie chep la..

Alamak eisya ni dah bgn la pulak..emm nak main ke atau tak sabar nak g holiday..ok eisya jom kita siap blh g holiday...nak bawak eisya g swimming pool n tido kat hotel..kemana destinasi tu? nanti next update ummi eisya cite k..

2 comments:

chep said...

huhu..nak ikot!!!!!!!!
ni nak ajar eisya berenang ke?
xpuas berenang dlm perut ye eisya? hehehe..
ok..jap lg nk pegi exam nie....

Mrs. Fara said...

eisya nak blajar swimming ar..tp takot la..siap nangis2 lg masuk dlm swimng pool..x pe nanti besar skit blh g kelas berenang..