Friday, February 27, 2009

Segalanya bermula...

Akhirnya terlaksana gak nak buat blog ni. Actually dah ade blog before this tp emm dah lupa ape nama blog tu..ha..ha..ha..blh ke mcm tu :p. So untuk mengaktifkan blk terpaksa la wat blog yg baru ni. Semuanya nak share cite tentang my first daughter ni..Nur Aleesya..saja la wat kenangan untuk Eisya(nama panggilan wat tersayang ni). Moga2 bile dah pandai baca nanti,leh la dia tgk hasil karya ummi dia ni.ha..ha..ha..bunyi mcm best je tp hampeh. Tp demi mu Eisya sanggup ku redah jua walaupun entah ape2 je nak tulis ni..Nur Aleesya ni lahir pd 09.10.2008 bersamaan dgn 9 syawal 1429 hijrah..now skrg ni dah 4 bulan lebih..Sekejap betul masa ni berlalu.Macam smlm je lahirkan dia..huhuhu..terasa lg sakitnye..haih..la ummi Eisya ni..Share ar skit gmbr eisya ni.layan....







Ok la.nanti sambung cite lg..Tunggu............

3 comments:

chep said...

wahhh~ maju2...
terharu eisya bace bile die besar nnt..
make sure die dpt bace semua entry nie nnt...
baru 4 bln ye eisya nie..rase cm dh lame je..hehe..padahal skali pun x penah jpe...

eisya, wait 4 ur aunty chep...haha

fiza said...

comelnya baby ni...;)

ibuarifa said...

lebat tul rambut nyer..hitam pekat