Wednesday, August 24, 2011

WW: IFTAR VS BESDAY PARTY @ GRAND PARAGON

19 Ramadhan
 
Besday girl..
 

         
masa ni beday girl anak sedara sebelah hubby..sambil BIL wat berbuka puasa celebrate la sekali..memang best makanan kat situ..tapi macam tak puas makan sebab amani mengamuk je..dia tak selesa sebab nak demam masa tu..siap muntah2 lagi kat baju daddy dia..hihii

p/s:-mood cuti raya dah makin parah ni..tapi persiapan raya belum habis la shopping..sambung sabtu n ahad ni..






5 comments:

ummiaqeef said...

sedapnye nakanan tu..kebab ek..yummy..

Anamarza said...

ada anak kecik ni rasa tak puas nak mkn kat luar, terutama bila ada yg mood tak berapa nak okey hihi

ibu_Arifa said...

oh ni ler family en "jalaludin hasan" tu yer..class you sambut birthday kat hotel gini...
amani tak sihat sbb tu meragam, tak sedap badan lah tu. dah ada gg lum dia?

Ummi Eisya&Amani said...

min,tu family BIL aku yang ke-2..yang 'jalaludin' tu anak dia semua lelaki..yang twin tu..

ibu_Arifa said...

hmm..patut lah tgk dah tak berapa nak serupa sgt tu, tp ada iras2 sikit gak lah.