Tuesday, August 9, 2011

Macam-macam ada..ehh,anak sulung saya la tu..

Ehhh,dah 9 hari kita berpuasa la..sekejap tul masa ni..Cite ramadhan tak sempat pun nak update kat blog..tgk blog korang semua,mcm2 juadah berbuka..daku ni,hampeh tul la..hihi..

Persiapan raya lagilah..baru beli skit-skit je..belum habis lagi shopping ni..yang malas nak beli waktu ni sebab ramai orangkan..adoi,rugi tak beli awal-awal skit..KORANG macam mana,dah siap semua ke???

Hari tu ada saje nak try eisya posa..sekali dalam kul 11 lebih eisya dah cari susu..memula macam tak nak bagi,tapi kesian la pulak..dia kata eisya lapar sambil pegang perut tu..hihi..lagipun saje je test..eisya pun belum lagi 3 tahun..belum faham sepenuhnyakan maksuh posa tu..
Hah,ni nak bagi korang jamu dengan pic eisya la..sekarang ni dah pandai nak suh kita amik pic dia..jom tgk..







hah,tgk la pic kakak eisya tu..masa ni beriya tul ajak g amik gambar dia..sekali bila baru 3 kali amik,dah cakap penat..panas la..tu yang pic last sekali jadi mcm tu..port kakak nak posing mesti ada batu tau ngan kat tangga..tempat lain tak nak..

eh,korang pernah dgr pasal misteri villa nabila tak kat johor ni..nanti klu free daku cite ye..hihi..cite misteri la pulak..haihhh

7 comments:

notti netti said...

huh? apa yang misterinya?? cer citer cer citer...

ummiaqeef said...

cewah minah posing ni..kemain lagi! hihi

Anamarza said...

pandai eisya posing...

zaidah said...

pewitttttttt....comelnyer model...

ade jugak dengar tapi tak tahu betul ker idak...cepat2 nak tahu jugak cite r tu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ALAHAI...NAMA PUN BUDAK...MASUK BANYAK KALI SNAP2..MULALAH MOODY...HUHU

uikss..pernah juga terdengar pasal villa tu..depan danga bay kan villa tu...alahai..serammm

ummuabdullahsyaakir said...

Comelnya Eisya..pandai dah berposing sendri yea?

Kak,saya dudk johor pun tak tau,kenapa dgn villa tu.kak?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ada pulak dah paksa pose..hehehehe. kesian dia :)

paksa posing x per.. sebab me selalu buat gitu jugak.