Monday, August 15, 2011

Tak ada modal....

Salam isnin semua..dah mula keje seperti biasa..tapi lagi 2 minggu dah raya..cuti lagi..hihi..makcik sukaaaaa..

Eh,sori la tak sompet lagi nak tulis sal cite Villa tu..ada je kat draff ni..tak habis lagi tulis..Amani sekarang ni kurang sihat skit..tu yang tak sempat nak wat..nanti daku sambung lagi ye..

Sebut pasal amani ni,tetiba rindu lak kat dia..dah tu,lagi best ada lak pic dia yang lum letak lagi ni..Hah,korang tgk je la ye..sampai muntah ijau,nengok anak daku je kan..Dah tu,nak cite sal makan,emm..makan tak amik pic pun..dah lapar,azan terus sumbat dalam perut..hahahaa..buruk tul perangaikan..

Jom..jom..layan..

tak kenal lagi ke sapa ni..Nur Amani la...budak yang makin 'baik' sekarang ni..keje dia nak memanjat je..jatuh dah berapa kali dah..tapi tak serik2 gak..
.masa ni amik yang pic kakak eisya dlu tu..konon2 nak shoot 2 beradik,sekali emmm semua pic tak jadi..mood tak jadi tul..ni je yang jadi..

gitu le daku ni..balik-balik cite sal anakkan..tapi fedulikkk apa..dah nama blog untuk anakkan..lantak le..macam sekarang ni,selalu baca cite yang daku dah tulis time eisya kecik-kecik dlu..best gak baca..teringat balik memori lama..hihiii

ok,la..stop sini dulu..wat keje dlu,pastu jelajah blog korang lak..tapi sekarang ni,masa kat ofis ni,kurang skit leh BW ni,..keje,keje,keje...tapi curi2 gak..huhuuuu..


6 comments:

misya said...

cutenyer

ummiaqeef said...

tersengih aje dia..pandai posing..hehe

Lily@MamaZaraZareef said...

alalalala..comeynya gmbar yg 1st tuh..gerammmmmmmmm..hehehehe

mekchu said...

org dah ada anak, memang lah cerita pasal anak aje.. utk kenangan sendiri jugak nanti..

hehe.. btw, salam kenal dan selamat berpuasa..

Fitri Senin said...

salam perkenalan..anak2 u comel2 la..very cute!!!

BabyIntan said...

Amani dah besar lah! Makin cute je, geram tengok :)

Betul tu kan fara, bila baca balik apa yg kita dah tulis mmg seronok kan, kenangan kembali segar dlm ingatan. Itulah sbb kenapa kita buat blog nie kan ;)