Tuesday, January 4, 2011

SERABUTTTT!!!



Emm dah lama blog ni tak berupdate..sebabnya penulis tengah B.E.R.S.E.R.A.B.U.T..

Tunggu time dah ok,baru kita mula menulis kembali..

hahaaa...gini ke muka aku tengah berserabut..rambut tak boleh tahan tu...sian budak ni jadi mangsa keadaan..kredit to google ye..


7 comments:

Farra Dhelina said...

alahai tak dpt nk bayangkan mcmn serabut nya muka akk tu..

knp kak??

ibu_Arifa said...

hihihi..muka baru bgn tido ker tu..gi la mandi dulu..pastu sure wangi dan tak serabut lagi dah. hihihi

shila ariff said...

hehehe..kalo serabut pun takkan le sampai tahap mcm tuh (rambut terpacak)!!! hehehe...

[-suziey-] said...

lorrr..ngapenye serabut2 ni..haih terkejut aku tgk gbr tu..ekkek:D

e.l.i.z.@ said...

hehehhehe mmg serabut sgt la tu

Gieyana said...

hahaha..sabo jer ko nih..siap serabut lg..harap2 rambut ko x nek camni ar...hhihihi

ku time2 early month nie mmg serabut gak! keja yg giler ngan dateline!serabut2..

mamasue said...

hui!hehehe...serabutnya budak tu...mmg tgh bengang tuh!