Friday, January 7, 2011

Aku semakin parah!!!!!

tak tahu nak update pe...aku mcm orang bingung la...stresss....tension...semuanya ada...

Ya Allah,tenangkan lah hatiku ni..Macam mana nak tenangkan hati yang tengah kusut...

17 comments:

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

sabar.. kesian ue..

nanti anak2 dah besaq skit ok lah

shila ariff said...

sekarang tgh handle kerenah 2 puteri...tu pasal kelam kabut skit...bykkan bersabar n hadapi ngn hati serta pemikiran yg tenang ye....

mama naufal said...

Sabarlah akak.. Selesaikan mane yg perlu dulu k..

mummy_ayu said...

sabar ek....kena banyak relax nie..jgn tension sgt..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kenapa ni??moga tenang2 sentiasa yer..ceritalah psl dua beradik tu.ok ker dia bila dah jd kakak??

ibuayahdamia said...

SABAR banyak2...awal2 tahun ni memang semua cikgu cikgi sibuk kan...apa2 punkena tenangkn hati...pasal anak2 memang kena banyak bekerjasama ngan husband..kalau tak memng boleh pecah kepala dibuatnya..apa2 pun all the best!!! ko mesti boleh punya..

ibuayahdamia said...

SABAR banyak2...awal2 tahun ni memang semua cikgu cikgi sibuk kan...apa2 punkena tenangkn hati...pasal anak2 memang kena banyak bekerjasama ngan husband..kalau tak memng boleh pecah kepala dibuatnya..apa2 pun all the best!!! ko mesti boleh punya..

NURUL said...

sabar ye. tenangkan hati :)

Putra Mama said...

jgn tension2.. all the best.. ;p

Gieyana said...

Sabar yer..think +ve & chase away stress tue..insyaallah ok nnt..

MY HEART said...

Doa banyak2 pada Allah...

Farra Dhelina said...

knp kak?

tabah kn ht yer..

sharifah syahirah TSM [chep] said...

Apekah masalah anda sebenarnya?
Huhu.
Sabar banyak2.
Tenang2kan diri.
"Hanya dengan ingat Allah hati kan menjadi tenang"

Allah sentiasa ada dengan kita, kan?
Doa banyak2, mengadu banyak2, minta la banyak2 kat Allah. Wireless, unlimited lak tu.

=)

[-suziey-] said...

ape yg terjadi wei? sbr..ingt Allah..doa pada Dia..amik wudhuk..solat..baca Quran..sesungguhnya itu yg bole menenangkan jiwa dan hati yg kusut..relax ok..cuba cari free time for urself..jgn stress sgt wei..

Yan said...

tenangkan ati dgn baca quran atau berzikir..

jgn stress2 ya... tgk muka anak2 pun kadang boleh ilang stress

lily azliyana @ mama zara said...

alahaiii..nape ni Fara..bizi ngan kerja or ngan anak2 n family..hope sume dipermudahkan buat Fara n keluarga k..

Ummi Salsabila said...

smg Allah mmberi kekuatan.:)

sabar byk2.phm juga.anak dah dua dah mula serabut.

smile :)